Robbanás volt az új Bond-film forgatásán, egy ember megsérült

2019.06.05. 13:43

Egy stábtag könnyebb sérüléseket szenvedett, amikor a londoni Pinewood Studióban Bond 25 forgatásán egy robbantásos jelenet munkálatai zajlottak. A Sun úgy tudja, hogy egy hármas robbantásnál ment félre valami, a tetőszerkezet és a falakat alkotó panelek egy része is károsodott.

A legújabb, szám szerint huszonötödik James Bond film nagyon nehezen készül el, nagyon sok akadály nehezítette a stáb munkáját. Íme pár példa: 

  • A filmet eredetileg Danny Boyle rendezte volna, de alkotói nézetkülönbségekre hivatkozva 2018 nyarán lelépett, és vele együtt távozott John Hodge forgatókönyvíró is.
  • Később Cary Fukunagát bízták meg a feladattal, így folytatódhatott a forgatás, de az alkotói csapatban később is voltak változások, amelyek szintén okozhattak kisebb fennakadásokat.
  • Május elején egy akciójelenet felvétele közben a főszereplő, Daniel Craig elesett, és bokasérülés miatt egy időre kiesett a munkából.

Daniel Craignek ez lesz az utolsó Bond-filmje, mellette a két főszerepet Rami Malek (Bohém rapszódia, a Mr. Robot sorozat) és Ana de Armas (Szárnyas fejvadász 2049) kapta. A Bond 25 bemutatójának várható időpontja 2020. április 8. az Egyesült Államokban.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport