Kijött a Sonic film új előzetese az újrarajzolt karakterrel

2019.11.12. 19:21

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a Paramount Pictures meghallotta a közönség kritikáját, és újradizájnolták Sonic karakterét a hamarosan megjelenő filmjükben. Kedden az új trailer is megjelent.

Amikor a Sega videojáték-sorozatán alapuló Sonic első előzetese megjelent, az internet szinte egységesen háborodott fel, és módszeresen szedték szét a még meg sem jelent filmet. Még a karakter kitalálója Naka Judzsi is kiakadt a gagyi animáció miatt.

A képre tekintve felmerül bennem annak a fontossága, hogy milyen arányokat érdemes figyelembe venni a test és a fej tekintetében, illetve a karakter hasának a gömbölyűségében. Nem tudtak volna olyan dizájnt csinálni, ami az arányokat kicsit jobban eltalálja?

– írta Judzsi.

A film eredetileg 2019-ben került volna a mozikba, így viszont 2020 februárjára várható. A karakter átdolgozása során főként a testének arányait változtatták meg, hiszen emiatt kapták a legtöbb kritikát. Az új karakternek már nincsenek félhold alakú szemei, hosszú, vékony lábai és tökéletes fogai. Ehelyett rövidebb lábakat kapott, nagyobb szemeket, és kevésbé észrevehető fogakat – magyarán most már sokkal kevésbé emberszerű. 

 A közösségi médiafelületeken megjelenő reakciókat végigfutva okkal feltételezhetjük, hogy a Paramount jól járt a karakter újrarajzolásával, hiszen máris sokkal bizakodóbbnak tűnnek a rajongók.