Megszületett a Harry Potter sztárjának első gyermeke

2023.09.29. 07:27
Egészséges kisbabának adott életet szeptember 19-én Bonnie Wright. A 32 éves színésznő a Harry Potter-filmekben Ginny Weasley karakterét alakította.

Közösségi oldalán jelentette be Bonnie Wright, hogy szeptember 19-én otthonában hozta világra első gyermekét. A bejegyzésből kiderült, hogy a kisfiú egészséges és az Elio Ocean Wright Lococo nevet kapta.

A 32 éves színésznő köszönetet mondott az orvosoknak és a szülésznőknek. Mint írta: „a szülés a legvadabb élmény!” Férjének, Andrew Lococónak szintén kifejezte háláját, amiért támogatta a várandóssága alatt. A pár 2022-ben házasodott össze. 

A kisbabáról egy elbűvölő fotót is megosztottak.

A kisgyerek születése ellenpontozza a rossz hírt, amelyet nemrég a Harry Potter-rajongók kaptak arról, hogy meghalt a filmek Dumbledore-ja, Sir Michael Gambon.

Szorongással küzdött a színésznő a Harry Potter-forgatások alatt 

Ahogy az Index beszámolt róla, Bonnie Wright a többi szereplőhöz hasonlóan igen fiatalon, 9 évesen került be a Harry Potter-szériába. A színésznő akkor még nem tudta, hogy Ginny Weasley egy kiemelkedő mellékszereplő, aki később Harry Potter felesége lesz a történetben.

Szorongása és frusztrációja abból adódott, hogy nem voltak olyan jelenetei a vásznon, ahol megmutathatta volna Ginny Weasley valódi karakterét. Elmondása szerint régen rengeteget stresszelt, de mára már tudja, hogy ez nem az ő hibája volt. A filmek hosszából adódóan nem volt lehetősége megmutatni a szereplő igazi személyiségét.