A börtönbe is követi a kamera Zalatnayt

2004.11.15. 18:17
Az RTL Klub engedélyt kapott, hogy a börtönben is forgasson, így folytatódik a hároméves szabadságvesztésre ítélt egykori énekesnőről szóló Nem vagyok én apáca című műsor.
Az RTL Klub megszerezte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának engedélyét, így a kamerák már a börtönben is követhetik Zalatnay Sarolta életét, aki október hatodikán vonult be a Nagy Ignác utcai büntetés-végrehajtási intézetbe, miután jogerősen három év letöltendő szabadságvesztésre ítélték összesen 120 millió forint kárt okozó, többrendbeli, üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás bűntette miatt.

"Szerdán találkozik a stáb Zalatnay Saroltával, és az elkészült anyagot péntek este, a Barátok közt után sugározzák a tévében" - mondta el kérdésünkre Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója, aki megjegyezte, hogy nem egy a börtönvilágról szóló valóságshowt, csak egy hosszabb interjút készít majd a stáb Zalatnayval.
 
"Zalatnay Saroltával már októberben aláírtuk a szerződést, hogy akár a börtönben is követhetik majd a kamerák, és eddig is csak a büntetés-végráhajtás engedélyére vártunk" - mondta el Kolosi Péter, aki megjegyezte: az egykori énekesnő eddig egyszer sem vette rossz néven az RTL Klub stábjának jelenlétét.
 
Magánzárkában és a könyvtárban
 
A budapesti Nagy Ignác utcai börtön magánzárkájába helyezték Zalatnay Sarolta énekesnőt, miután a Blikk információi szerint cellatársai megverték, mivel nem volt hajlandó felsikálni a padlót.
 
Zalatnay nem ebben az intézetben tölti majd le az egész büntetését, nemsokára valószínűleg átszállítják Egerbe, a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe, ahol könyvtárosi feladatokat lát majd el.