Két változatban jelenik meg vinylen az Omega albuma

2021.12.02. 14:14

Két változatban jelenik meg jövő héten az Omega Testamentum című lemezének dupla vinyl változata, melyről további információkat későbbre ígért a zenekar – olvasható az együttes közösségi oldalán. A hanglemez megjelenéséről korábban az együttes gitárosa, Molnár György Elefánt is beszélt.

Ahogy arról az Index is beszámolt, november 13-án kórházba került Kóbor János, az Omega énekese. Az együttes 78 éves frontemberét később egy másik klinikára szállították, ahol tovább kezelik, miután elkapta a koronavírust. Családja a kérésére teljes hírzárlatot rendelt el, ezért az állapotáról nincs sok információ.

A zenésznek több hazai, valamint külföldi énekes is üzent, például az Edda frontembere, Pataky Attila, a Németországban élő Leslie Mandoki, de a Scorpions énekese, Klaus Meine is kitartást kívánt neki.

Később a 2016-ban feloszlott Puhdys rockzenekar tagja, Dieter „Maschine” Birr  kívánt felépülést az Omega énekesének, nemrég pedig az amerikai Dream Theater zenekar tagjai is jobbulást kívántak Kóbor Jánosnak.  • Tippek
  • Hírek