Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A 24 éves Brooke Stretton tavaly április óta visel vintage ruhákat, és bevallása szerint annyira beleszeretett a stílusban, hogy nincs is szándékában újra modern viseletekbe öltözni. A fiatal hölgy bárhová is mozduljon ki, csakis retro ruhákat vesz fel, és hajlamos különböző típusú kézitáskákat és kalapokat viselni, amelyek mindig megragadják a járókelők figyelmét.

    Mint fogalmazott, az emberek mindig pozitív visszajelzéseket adnak neki, és ennek hatásásra tényleg szeretné visszacsempészni ezt a régies stílust a modern korba. Hozzátette ugyanakkor, hogy az idősebb generáció hajlamos inkább odamenni hozzá, mivel rezonálnak arra, amit visel, hisz korábban ők is hasonló darabokat hordtak.

  • Erdélyi Mónika a Best podcast vendége volt, ahol többek között mesélt a gyerekkoráról, a lányával való kapcsolatáról, a zátonyra futott házasságáról, valamint arról, hogy újra készen áll a szerelemre. Az édesanya bevallotta, hogy az évek őt is megedzették, de egyébként sem volt szokása soha a panaszkodás. Biztosan tudja, hogy a kudarcainak, és az átélt fájdalmaknak köszönheti, hogy „erős lett, mint a bivaly”.

    ruff-0800 pp
    Fotó: Tv2

    Bár a műsorvezető nemcsak a munkájában, de a magánéletében is többször kezdte újra, mégis hisz a párkapcsolat és a házasság intézményében. Úgy érzi, az elmúlt években sikerült nem egyszer bebizonyítania, hogy történjék bármi, képes a legnagyobb nehézségekből is felállni, és újrakezdeni.

    A történtek ellenére hiszek a párkapcsolatban, a házasságban. Az ellenkezőjéről eddig senki nem tudott meg­győzni. Én egy nagyon határozott nő vagyok. Egyedül is megállok a lábamon. De ha valaki szeret, ha valaki jó hozzám, a csillagokat is lehozom neki. Kiválóan főzök, sütök, na jó, takarítani nem annyira szeretek, de azt is megcsinálom. Tyúkanyó vagyok.

    – magyarázta Erdélyi, majd arról is őszintén vallott, hogy nem bánná, ha újra rátalálna a szerelem.

    „Boldog lennék, ha találnék egy olyan társat, aki mellett nagybetűs nő lehetek. Korábban nem, de most, hogy már nagyok a lányaim, lassan elindulnak a saját útjukon, nyitott vagyok egy új szerelemre. Nem vagyok egy spirituális beállítottságú, de hiszek benne, hogy az, amit kifelé sugárzunk, megérzik az emberek, például a férfiak. Megérzik, hogy nyitott a szívem. Egyébként ebben a fogyásom is nagyon sokat segített. Az a jó pár pluszkiló, ami rajtam volt, még ha nem is vettem észre, de megcsonkította az önbizalmamat.” – idézte a tévést a Story.

  • Váratlan fordulat!

    The Witcher
    Fotó: CD Projekt Red

    Andrzej Sapkowski, a The Witcher-könyvsorozat írója több mint 10 év után újabb Vaják-regénnyel készült el, pedig sokan már azt hihették, hogy Ríviai Geralt történetére végleg pont került. A lengyel fantasyíró egyik legjelentősebb munkájának tekinthető a szörnyvadász históriája, hiszen több videójátéknak szolgált alapjául, illetve néhány éve a Netflix is sorozatot csinált belőle Henry Cavill főszereplésével.

    Bár az eredeti Vaják-sorozat története hét kötet után, az 1999-ben megjelent A tó úrnője című könyvvel zárult, de Sapkowski 2013-ban visszatért Geralt kalandjaihoz a Viharidő című kiadvánnyal – írja a GameStar. Ahogy utóbbi, úgy vélhetően a 2025-ben megjelenő mű is egy előzmény vagy melléktörténet lesz, hiszen folytatásban már nem gondolkozik az író.

    Sapkowski egyébként néhány éve egyezett meg a Witcher-játékokat fejlesztő CD Projekt Reddel, ugyanis az írózseni szerint nem kompenzálták megfelelően a nagysikernek örvendő videójátékok után. Elmondása szerint, amikor a karrierje kezdetén eladta a játékfejlesztőknek a jogokat, még nem hitt a franchise sikerében. Kisebb huzavona után végül mindkét fél számára megfelelő egyezségre jutottak, de a titoktartási szerződésük miatt nem tudni, hogy pontosan miben egyeztek meg.

  • Egy 31 éves nő és a 36 éves párja 12 együtt töltött év után elérkezettnek látta az időt, hogy kapcsolatukat házassággal is megerősítsék. Lindsay Slater izgatottan várta a nagy napot, amelyről úgy hitte, élete legszebb eseménye lesz, ezért gőzerővel készült rá. Hat nappal az esküvő előtt azonban rájött, hogy vőlegénye félrelépett. Igaz, még jóval korábban, de Slater szerint ez megbocsáthatatlan.

    A nő azonban ahelyett, hogy lemondta volna az egészet, úgy döntött, nem kesereg, és inkább bulizik egy jót a szeretteivel. Slater pontosabban azt ünnepelte meg, hogy végre szabad lett, amit a Facebookra is kiírt; így tájékoztatva a 60–70 vendéget arról, hogy változott a terv. Az esküvőre egyébként összesen 35 ezer fontot (16,3 millió forintot) szántak.