Koronavírus adatok

2021. nov. 29.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Taksony
1 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szinte naponta jelennek meg közös fotók az idén újra egymásra talált Jennifer Lopezről és Ben Affleckről, és látszólag nagyon szerelmesek egymásba.

  GettyImages-1345749887
  Fotó: Michael Loccisano / Getty Images Hungary

  Állítólag már az eljegyzés is felmerült kettejük között, de nem mindenki van elragadtatva az ötlettől.

  Vannak ugyan olyanok, akik nagyon örülnek annak, hogy újra egymásra találtak, de többen is szkeptikusan tekintenek a kapcsolatukra, szerintük ugyanis a róluk készült lesifotók rendkívül beállítottnak tűnnek és csak megjátsszák a kapcsolatukat, hogy írjanak róluk. Akármi is az igazság, nehéz elhinni, hogy hónapok óta csak megjátszanák a kapcsolatukat egy kis nyilvánosságért cserébe.

  Ön mit gondol?

 • Felkerült a netre néhány tesztfelvétel, amin Jason Momoa látható, méghozzá a legendás Holló szerepében.

  Néhány éve röppent fel a hír, hogy rebootolják A holló című filmet, aminek forgatása során Brandon Lee is életét vesztette.

   Az 1994-es film valódi klasszikusnak számít, így sokak nem tetszésüket fejezték ki, amikor kiderült, hogy az Aquaman sztárjával támadhat fel a széria, amihez több, már-már a nézethetetlen kategóriába tartozó folytatás is készült korábban. 

  A mozi azonban végül nem készült el, döntse el mindenki, hogy ez jó vagy rossz dolog-e.

  Megnézte volna a Jason Momoa féle A Hollót?

 • Az 57 éves színész és 30 évvel fiatalabb kedvese ismét nagy feltűnést keltett New York utcáin.

  Nemcsak a közöttük lévő hatalmas korkülönbség miatt, de azért is, mert Nicolas Cage úgy néz ki, mintha kedvese öltöztette volna fel reggel, vagy legalábbis az ő kedvéért próbálna fiatalabbnak tűnni.

  A minap ugyanis egy mintás inget, szakadt farmert, bőrdzsekit és egy indokolatlan kalapot viselt a fején.

  Az egészet pedig megkoronázta a kezében egy a lila színű Prince mellszoborral, amit együtt vásároltak.

 • A TikTokon felbukkant videót már 700 ezernél is többen megtekintették.

  fóka
  Fotó: YouTube

  Az OzzyoPug nevű felhasználó töltötte fel azt a videót a TikTokra, amin azt látni, ahogy egy fóka felugrik egy motorcsónak fedélzetére, látszólag minden ok nélkül.

  Pillanatokkal később felbukkan az első kardszárnyú delfin, amit további példányok is követnek. Nagyon valószínű, hogy ha épp nincsenek ott ezek az emberek, a fóka hamar az orkák étlapján végezte volna.

  @ozzyopug

  o que fazer agora????🙄🙄🙄🙄🙄

  ♬ som original - valterdrakul

    Köztudott, hogy a kardszárnyú delfinek, vagy másnéven gyilkos bálnák többek között fókákra vadásznak, méghozzá elég kitartóan. Elég csak megnézni azt a korábbi felvételt, amin egy jégtáblára menekült fókát próbálnak elkapni úgy, hogy hullámokat generálnak körülötte.