Salamon
-1 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A DK elnöke poénra vesz minden támadást.

  Ha valaki azt gondolná, Gyurcsány Ferencet bosszantja, hogy a kormánypártiak szerint minden ellenzéki megmozdulás mögött ő áll, vagy hogy az Elkxrtuk című film is azt sugallja, hogy a 2006-os eseményeket a háttérből mind ő irányította, az téved. A DK elnöke ebből is viccet csinál, most épp egy cicás képpel visszavágva.

  Szombat este. Macska, háttérben meghúzódó Gyurcsány-szállal

  – olvasható a megosztott fotó mellett, amelyen egy cicus látható, illetve az ablaküvegen a politikus tükörképe.

 • Herendi Gábor leforgatta a filmen belüli filmet, aminek elhangzó mondata szállóigévé vált.

  A Valami Amerika című film első részében merült föl először a Bűnös Város ötlete. Persze ott még csak a kitalált karaktereknek volt közük a projekthez, ugyanis a sztori szerint Tamás a reklámfilmrendező (Pindroch Csaba), Ákos a marketingigazgató (Szabó Győző), és öccse András (Hujber Ferenc) emiatt a filmterv miatt álltak össze. Találtak is maguknak egy producert (Szervét Tibor), aki elhitette velük, hogy beszáll a költségekbe, ha a finanszírozás felét előteremtik. Amikor ezt megoldották, a producerről kiderült, hogy egy szélhámos, és lelépett a pénzzel.

  Majd jött a Valami Amerika második része, aminek az elején megtudjuk, hogy András lottónyereményéből sikerült leforgatni Tamás szerelemprojektjét, így a Bűnös város megszületett. Kapunk is belőle egy percnél is rövidebb részletet, a zárójelenetet: fekete-fehér kép, egy búzamezőn siklik a kamera, majd beleütközik egy szereplőbe, aki kimondja az azóta szállóigévé vált mondatot.

  Ez egy bűnös hely, ez egy bűnös város.

  A filmen belüli film hatalmas nagy bukás lett, viszont annál nagyobb poén, hogy a Valami Amerika rendezője Herendi Gábor valóban leforgatta. A Bűnös város egyelőre fizetés ellenében online érhető el.

  Képernyőfotó 2021-10-23 - 20.44.42.png
 • Megtalálták a világ legrégebbi szellemsztoriját.

  A legelső szellemtörténet 3500 éves lehet, amit a londoni British Museumban találtak meg nemrég, eddig teljesen elzárva a világtól. Az ókori Babilonból származó agyagtáblán egy szellemfigura látható, amit a múzeum kurátora egészen elképesztő felfedezésnek nevezett.

  Dr. Irvin Finkel szerint, a táblán az látható, ahogy egy nemkívánatos kísértettől próbálnak megszabadulni, esetünkben egy szerelemre vágyó, szakállas lélekről van szó, akit megkötözve vezetnek át a túlvilágra.

  „Nyilvánvalóan egy férfi szellemről van szó, aki nyomorúságosan érzi magát. Képzelje el, hogy egy magas, vékony, szakállas szellem folyamatosan ott van a háza körül, ami az emberek idegeire mehet. Az elemzés során arra jutottunk, hogy a szellemnek egy szeretőre volna szüksége”

   – mondta Dr. Finkel.