Anita, Kármen
11 °C
20 °C
Index - In English In English Eng

Lenyűgöző az a hősies kitartás egy reménytelen elképzelés mellett, ami az 1968 utáni nyugat-németországi újbaloldali terroristákat jellemezte. Az 1983-ban Nyugat-Berlinbe disszidáló Sausic Attila róluk írta legújabb könyvét.

Az 1956-os olimpia előtt néhány spanyol forgómozgással kezdett dobni. Egy pocakos, majd ötvenéves atléta is a világcsúcs közelébe került. Követője meg simán átdobott egy futballpályát. Az olimpiára készültek vele, de veszélyessége miatt betiltották a technikát.

tovább...

Pakisztán jobban tart az éhínségtől, mint a járványtól, de a kormány döntésének így is súlyos ára lehet. A még sok napi fertőzött mellett bejelentett enyhítések óta begyorsult a járvány, és a helyzet rosszabb is lehet, mint ami a kevés adatból látszik.

A Stadium Super Trucks első ránézésre teljes elmebaj, mégis megvesznek érte Ausztráliában és Amerikában. A látvány nem minden, a veszély és a nagy balesetek miatt egy időre be is tiltották.

Mintha csak a szél hozta volna a vírust, úgy kezdtek megbetegedni emberek Brazíliában. A favelák lakói mellett az őslakos törzsek is különösen nagy veszélyben vannak a gyorsan terjedő járvány miatt.

Videók

Orbán Viktor napra pontosan 10 éve vezeti az országot. Egy lelkesítő videó is készült a miniszterelnök Facebookjára, de mi elkészítettük a saját verziónkat.

Mennyire fontos még ma is a vodka, a terülj-terülj asztalkám, a külsőségek, amikor egy magyar oroszokkal üzletel?

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára

Lassan öt éve, hogy elvitték tőlünk a Rulettkerék sorozat első autóját, a Volvót. Felkutattuk a híres Vasfog utóéletét és most kicsit szomorkodunk.

Tovább a Totalcar címlapjára

A kültéri világítás a meleg nyári napokon meghosszabbítja a szabadban töltött időt, ezért fontos, hogy egyszerre funkcionális, esztétikus, hangulatos, ugyanakkor energiatakarékos is legyen.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!