Lujza
-2 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kim Kardashian fodrásza osztotta meg azt a képet Instagramján, 

  amin Kardashian nyitott szájjal alszik a fodrászszékben. 

  A rajongók pedig azonnal elkezdték a képet saját profilképüknek beállítani. 

  És mit szól ehhez a megfáradt üzletasszony? Természetesen nagyon viccesnek találja. 

  ISTENEM, mindenkinek ez a profilképe. Sírok a nevetéstől!!!

  Valami lehet a levegőben, ugyanis nem Kardashian az egyetlen, aki rosszkor szundított el a héten, legutóbb Al Pacino szenderegte végig a Golden Globe-ot.

 • giphy (6).gif
  Fotó: giphy.com

  Talán mindenkivel előfordult már, hogy véletlenül rossz embernek küldött el egy másik személynek szánt privát üzenetet.

  és most képzelje el, amikor fél évig folyamatosan ez történik.

  A brit Jonno Hopkins több poszton keresztül, Twitteren osztotta meg történetét, amivel, mint a kommentekből kiderült, rengetegen tudnak azonosulni. Jonno körülbelül hat hónappal ezelőtt létrehozott egy csoportos beszélgetést a családjának, hátha ott majd gördülékenyebben megy a kommunikáció közöttük. Amikor kiválasztotta az embereket, valamiért nem apaként adta hozzá édesapját, hanem rendes keresztnevén, Peterként. 

  Itt kezdődött a galiba, ugyanis a srác furcsának találta, hogy akárhányszor beszélt telefonon az apjával, sosem tudta, miről beszél, olyan kérdéseket tett fel, amik egyértelműen le voltak írva a közös chaten. Senkinek nem jutott eszébe, hogy ez miért lehet, egészen addig, amíg Jonno nővére rá nem kérdezett, hogy mikor adja hozzá apjukat a beszélgetéshez. Ekkor derült ki, hogy Peter nem az a Peter volt, akire számítottak.

  És hogy ki volt ő? 

  Hát a vízvezeték-szerelőjük, aki még 2013-ban járt náluk, hogy megszerelje a mosógépet, és véletlenül egy csomó ruhájukat is kihipózta. A történet azért is érdekes, mert Peter neve mellett a vízvezeték-szerelő cég logója volt profilképként, és még ez sem tűnt fel senkinek. Ahogy az sem, hogy minden üzenetet megnézett, de semmire sem válaszolt. 

  Petert végül eltávolították a beszélgetésből, aki valószínűleg még mindig nem sejt az egész történetből semmit.

  (Forrás: Bored Panda)

 • Friderikusz Sándor műsorának legutóbbi vendége Istenes Bence és Csobot Adél volt. Az öregítéssel és elmaszkírozással operáló beszélgetős műsor első felében olyan dolgok merültek fel, mint hogy

  • ki áldoz fel többet az életéből a gyerekekért,
  • milyen nehézségeket élt meg a kapcsolatuk,
  • mit és miként látnak másként,
  • melyikük vágyik jobban arra, hogy csak kettesben legyenek.

  Kiderült, hogy az elmúlt időben több súrlódás volt Istenes Bence és Csobot Adél között. Adél egyértelműen kijelentette, hogy ő az, aki több áldozatot hoz a gyerekekért, hisz ott kezdődik a történet, hogy megszülte őket, a hétköznapokban pedig egyértelműen neki kell lemondani sok mindenről. Ezen a ponton Istenes Bence azért tett egy megjegyzést, visszakérdezett, hogy menyasszonya tényleg így gondolja-e? Ugyanígy kezelte azt is, amikor arról volt szó, hogy melyiküknek van szüksége arra, hogy csak kettesben legyenek. Itt Istenes mondta, hogy egyértelműen neki, de Csobot is jelezte, hogy ő is igényli ezt, de tény, hogy nem mondja annyiszor, mint vőlegénye. Itt hangzott el Istenestől, hogy „ha nem jut el hozzám az információ, azzal nem tudok mit kezdeni”.

  A németországi kétlaki élet megélése is nehézségeket okozott. Más volt az elképzelésük, illetve most sincsenek közös nevezőn ezen a téren. Istenes Bence szeretné, ha gyerekei megtapasztalnák azokat a pozitív dolgokat, amikben neki is része volt gyerekként. Az ottani mentalitás, a környezet, a légkör, az emberek viselkedése is feljött a magyar viszonyokkal szemben, de Csobot Adél úgy van ezzel, hogy ezek is fontos dolgok, de vannak ennél lényegesebb érvek is, ami miatt ő inkább Magyarországon maradna.

  Az adás további érdekességeit az alábbi cikkből lehet megismerni. Például azt, hogy Csobot Adél nem biztos benne, hogy 30 év múlva is együtt lesz Istenes Bencével. 

  Kapcsolódó

  Csobot Adél nem biztos benne, hogy Istenes Bencével 30 év múlva még együtt lesznek

  Csobot Adél és Istenes Bence az Életünk történetében őszintén beszéltek kapcsolatukról.

 • Screen Shot 2021-03-01 at 15.46 - Index - Mindeközben - Amikor r

  A brit Frankie Sharp valószínűleg nem erre számított, amikor úgy döntött, hogy az egyik fast fashion márkától rendel egy ruhadarabot. A TikTokra feltöltött videójából ugyanis kiderül, hogy amikor kibontotta a csomagot, látta, hogy egy óriási pók mászik benne.

  Az esetet részletesen dokumentálta, így a videók 3. részéből kiderül, hogy a történet végül happy enddel zárult: leadta a nyolclábút egy helyi állatkereskedésben.