Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Másodszor állt oltár elé a producer.

    BP-0605
    Fotó: Bodnár Patrícia / Index

    Az X-Faktor korábbi mentora, Ifj. Malek Miklós zenei producer az Egyesült Arab Emirátusokban vette feleségül üzletasszonyként és íróként tevékenykedő kedvesét, Monyt. A szerelmesek esküvőjére egy év jegyben járás után került sor Dubajban, ahol egy tengerparti ceremónián, több mint száz barát és családtag jelenlétében mondták ki a boldogító igent. – írja a Best. A menyegzőn természetesen a Malek család is részt vett: idősebb Malek Miklós és Toldy Mária, valamint Malek Andrea.

    A szerelmeseket Layne Redman, a Dubai TV bemondója adta össze, aki Malek közeli barátja. Az esküvői bevonuló zenéjüket pedig a producer vőlegény szerezte. A svédasztalos menüt úgy állította össze az indiai séf, hogy mindenki megtalálja a számára ízletes fogásokat.

    Hatalmas buli kerekedett! Az est egyik legviccesebb része az volt, amikor a kiderült, hogy kiválóan játszom darbuka dobon, ami a helyiek kedvelt hangszere. Onnantól még annál is ünnepeltebb férj lettem, mint azelőtt. És amikor azt hittük, hogy ennél jobb már nem lehet a parti, akkor megszólalt a Ding-dong, Csonka Bandi hatalmas slágere, amit annak idején én hangszereltem, és amire a násznép vonatozva bulizott hajnalig a tengerparton

    – árulta el Malek a lapnak, amit a Blikk szemlézett.

    Malek Miklós és felesége egyébként 2008-ban, az Egyesült Államokban ismerték meg egymást. Előbbi bevallása szerint már tizenhat éve is nyitott lett volna az ismerkedésre, de más mellett talált rá a boldogságra. A producer ugyanis 2013-ban vette feleségül a lengyel származású Kasiát, de 2021-ben elváltak útjaik.