Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy szakítás sosem jön jókor, és általában feldolgozni sem lehet könnyen. Erről egy 21 éves brit nő is tudna mit mesélni, akinek szívét nem sokkal azelőtt törte apró darabokra a barátja, hogy útnak indultak volna első romantikus nyaralásukra. 

    Ruby Mooney izgatottan várta az utat, hiszen párjával, akivel négy évig volt együtt, a Karib-térséget fedezték volna fel. Tíz napot töltöttek volna el a jamaicai Runaway Bay-en all inclusive ellátással, a fiatalember azonban a szakítás mellett döntött pár héttel indulás előtt. Mooney magába roskadt, a szívfájdalma mellett azt sem tudta, mihez kezdjen a 2700 fontos (1,2 millió forintos) úttal. Végül ahelyett, hogy visszamondta volna a nyaralást, megkérdezte az édesapját, vele tartana-e. Bár a szőkeség nem hitte volna, de az 56 éves Brent Mooney az utolsó pillanatban elintézte, hogy vele mehessen, a munkahelyén ugyanis megengedték neki, hogy szabadságot vegyen ki.

    Ruby Mooney úgy véli, jobban nem is sülhetett volna el a dolog, hiszen tíz napon át bulizhatott az édesapjával, akivel nagyon szoros kapcsolatot ápol. Igaz, sokkal nagyobb figyelmet kaptak, mint gondolták, hiszen a nyaraláson nem az apjának, hanem a párjának, vagy a sugar daddyjének nézték az 56 éves férfit.