Etelka, Aletta
3 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A nemzeti sportlap mai címoldalán Hosszú Katinka szerepel, akit a dániai rövidpályás Európa-bajnokság ürügyén egy kis hableányba oltottak.

  A megvalósítás csillagos ötös, ha az volt a cél, hogy mindenkit kirázzon a hideg. Legutóbb talán Bol-dog volt ennyire zavarba ejtően viszolygtató jelenség.  

  nemzeti sport címlap

  Ezt aztán hiába küldené vissza Orbán Viktor az ágyból kivasalni Anikó asszonynak.

 • Jól olvasták, valaki tényleg azzal töltötte az idei év felét, hogy egyéb banki feladatain felül még német Pfennigeket, azaz a néhai márka váltópénzét számolgatta.

  Az összesen 2,5 tonnányi érmét egy kamionos gyűjtötte össze 30 év alatt, májusi halála után pedig a családjára maradtak a pénzzel teli zsákok. 

  Az érméket kisteherautóval kellett beszállítani a bankba, ahol be akarták váltani őket, itt azonban jött a következő meglepetés, kiderült ugyanis, hogy nem számolhatják őket géppel, ugyanis több érme elrozsdásodott, mások pedig össze voltak ragadva.

  Ekkor jött a képbe a Wolfgang Kemereit, a Deutsche Bundesbank egyik dolgozója, aki vállalkozott arra, hogy kézzel megszámolja az érméket. Csütörtökön végzett és elmondása szerint nem érezte tehernek, sőt élvezte is a dolgot.

  Az érmék összértéke egyébként végül nagyjából 8000 euróra, azaz 2 és fél millió forintra jött ki, szóval ha ön is mindig elteszi az aprót valahova, akkor talán itt az ideje, hogy végre össze is számolja.

  (DW)

 • Most láthat, egy olasz férfi jóvoltából, aki egy kilövővel szerelt bicikliről lövöldöz egy robogóra, miközben olaszul üvöltözve káromkodik.

  Valószínűleg persze megrendezett a dolog, de még így is annyira bizarr, hogy többször meg kell nézni, hogy elhiggyük, hogy ez megtörténik.

 • Kercz Tibor baglyos fotója hozta el a fődíjat az év legviccesebb természetfotóit gyűjtő Comedy Wildlife Awardson, ahol minden évben nagyon erős a mezőny. 

  Higgyék el, vicces természetfotót készíteni pont olyan nehéz, mint egy nagyon komolyat, ráadásul sokkal több szerencse kell hozzá.