Gyöngyi
9 °C
25 °C
Index - In English In English Eng

A BL-címvédő 4-1-re nyert, a Slavia Praha hősies játékával megizzasztotta Messiéket, akik mázlis góllal nyertek. A Salzburg-Napolin percenként estek a gólok, 3-2-re nyertek az olaszok. A Lille 95. perces góllal mentet pontot, Gulácsiék csodagóllal győzték le a Zenitet. Az Inter a Dortmundot verte 2-0-ra.

tovább...

Új blokk

Október 23.

Az 1958-as perről készült propagandafilmet nem mutatta be a Kádár-rezsim, attól tartottak, hogy Nagy Imre szikár, halálraszánt alakja rokonszenvet vált ki. 89-ig dobozban volt, majd egy mai film főszereplője lett.

A 80-as években egy pártunkcionárius szüleivel jólétben élő fiút választás elé állítják: vagy csatlakozik az ügynök-hálózathoz vagy kiutasítják az országból. Dézsy Zoltán filmje Karalyos Gábor és Trokán Anna szereplésével.

Videók

Videós összefoglaló az őszödi beszédtől kezdve 2006. október 23-ig: a tévészékház ostroma és rendőri túlkapások, ahogy tíz év után látták az akkori tüntetők és más szereplők.

Az okos más kárán tanul szellemében, az énmárkázás leggyakoribb hibái, hogy ezeket neked már ne kelljen elkövetned.

A munkahely és a gyász vajon összeférhet? Mi lehet segítség a gyászolónak?

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára

Az állami rendszer szitaként engedte át többször ezt az autót, végül megkímélt állapotúként hirdették meg. Tanulj, hogy te ne járj így!

  • MűhelyPRN a Becsületesnepperrel

Időzített bomba, amikor még ketyeg

Ilyen motorral inkább ne vegyél autót! Tényleg ne. Ha jó, persze élvezni fogod, de ha mellényúlsz, garantáltan kirabol.

Felix találmánya újra autót hajt, de nem okvetlenül a régi formában. Ja, és egy új Mazdában.

Tovább a Totalcar címlapjára
Töltsd fel ingatlanod

Év vége felé már mindenki kíváncsian várja, mi lesz a következő év színe.

Sasad egy gyönyörű környék, méghozzá Buda belsőbb részeihez nagyon közel. Errefelé egymást érik az új luxusházak és lakások.

A szűken vett belvárosban az árak csillagászatiak, az utcák szűkek és mentesek a zöldfelületektől, de parkolás is lehetetlen. De van kivétel!

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!