Klára
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng
tovább...

Gyors egymásutánban három misszió is elindult a Marshoz, és ha nincs a járvány, ment volna egy negyedik is. Fél évszázad után újra kőzeteket hoznánk vissza egy idegen égitestről, és ahhoz is közelebb kerülhetünk, hogy ember lépjen a szomszéd bolygóra.

Videók

Kiskunhalason és egy közeli tanyán találtak újabb nagy mennyiségű, gazdátlan veszélyes hulladékot. Sikerült elérnünk a hulladékok korábbi gazdáját.

Közélet

Drámai vulkánok, egzotikus tengerpartok és szemet gyö­nyörködtető kanyonok is sze­repelnek az idei év legszebb utazási fotóin.

A franciákban a jó ízlés nagyon szerethető. Megnyilvánul ez a könyvesboltoktól a galériákon át a kaszinókig sok helyen.

Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára
Töltsd fel ingatlanod

Öt-tíz adást szentelnek majd az amerikai változatnak, amelyben az 50 állam képviselői fognak egymással megküzdeni, már jövőre.

Adott egy bank, öt, egymással összezárt ember, egy táskányi pénz, és egy stukker, amelynek két rossz szokása van: néha elsül és mindig más kezében van. Bevállalós magyar krimi fillérekből.

Vicces, hogy pont egy olyan rendező csinált szabadulószobás horrort, aki előzőleg pont Szabadulószoba címmel csinált szabadulószobás horrort, szóval ebben muszáj, hogy legyen valami csavar, de ezt csak úgy mondom.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!