Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A férfi nagyon beleélte magát két vállalkozó szimulátortesztjébe.

    Rögtön felkeltette a Newton Szimulátor találmánya Balogh Petya, a Cápák között egyik befektetőjének figyelmét a műsor vasárnap esti adásában. A szoftverfejlesztő egy ideig szemezett a VR-szemüveggel és mozgó gamer-székkel felszerelt termékkel, majd az azt megálmodó két vállalkozóhoz fordult:

    „Kipróbálhatom? Azt üzeni nekem, hogy gyere Petya!” – szakította félbe a pitchüket. Másodperccekkel később már a játékszimulátorban találta magát, ahol egy virtuális hullámvasutazásra indult, miközben Balogh Levente arra figyelmeztette, nehogy elkezdjen neki kiabálni. Hogy ezt társa nem hallotta, vagy csak egyszerűen figyelmen kívül hagyta, nem tudni, mindenesetre rövidesen az üzletember lelkes sikongatása töltötte be a stúdiót.

    Jól van, nem a vidámparkban vagy! Ne járassál már le minket

    – nevetett a Szentkirályi fejese, de a többi cápa sem bírta mosolygás nélkül megállni a látottakat.

    „Hát ez nagyon jó! Majdnem olyan, mint az igazi, egészen ijesztő! Az, hogy mozog az egész nagyon sokat hozzáad, fúj a szél, hogy dől az egész...”

    – mesélte el tapasztalatait a székből kiszállva Balogh, akinek hiába tetszett nagyon a szimulátor, végül nem fektetett be a cégbe a vállalkozók magas pénzigénye miatt.

  • A színésznő spirituális személynek tartja magát.

    Váratlan kijelentést tett a CBS-nek adott friss interjújában Courteney Cox:

    a színésznő arról beszélt, meg szokta őt látogatni Matthew Perry.

    A Jóbarátok sztárja spirituális embernek tartja magát, aki érzékeli, hogy többek között elhunyt szülei, valamint a tavaly, 54 éves korában meghalt kollégája is vissza-visszatér hozzá.

    „Érzem, biztosan érzem, hogy Matthew a közelben van” – mondta Cox, és elismerő szavakkal méltatta sorozatbéli partnerét.

    „Szerintem ő a világ egyik legviccesebb embere. Tudjátok, egyszerűen annyira humoros. Valójában hatalmas a szíve, de nyilván küszködött. Hálás vagyok, hogy ilyen szorosan dolgozhattam vele együtt hosszú éveken át. Sokszor meglátogat, ha hiszünk ebben.”

  • Szerinte neki híres szülei miatt jobban kell bizonyítania, hiszen sok téveszme él az emberekben vele kapcsolatban.

    Ugyan most zátonyra futott kapcsolata miatt visszaköltözött szüleihez, Schobert Lara évek óta a saját útját járja. Az influenszerkedés mellett édesanyjához hasonlóan edzőként tevékenykedik, és nagyon büszke arra, hogy a saját lábán is meg tud állni.

    Mióta megtapasztaltam, milyen az önállóság, még jobban felértékelődtek bizonyos dolgok az életemben. Az önállóság azt jelenti, hogy nem hagyatkozol minden percben a szüleidre, egyedül hozol döntéseket, gondoskodsz a mindennapokhoz szükséges feltételekről. Három éve önállóan élek, és egzisztenciális szempontból sem szerettem volna rájuk támaszkodni

    – mesélte a Glamournak a fiatal lány, hozzátéve: persze azért segítik és támogatják őt a szülei.

    „A legtöbben azt hiszik, apuci elkényeztetett pici lánya vagyok, aki egész nap nem csinál semmit. Én viszont büszke vagyok rá, hogy egyedül is megállom a helyem a világban.”

    Schobert szerint az embereknek gyakran vannak téves előítéletei vele szemben, emiatt sokszor bírálják a munkáját, szülei hírnevét tehát áldásnak és átoknak is megéli egyben.

    „Számtalan helyzetben tapasztaltam, hogy az ismertségem miatt nekem még magasabbra teszik a lécet, magasabb az elvárás velem kapcsolatban, ezáltal sokkal többet kell teljesítenem. Szeretném, ha az emberek megismernének, kivívnám az elismerésüket, ezért is érzem fontos feladataim egyikének, hogy önállóan is letegyek valamit az asztalra. Közben próbálom kizárni a negatív dolgokat az életemből, és csak a jóra koncentrálni.”

  • Az egyik lánynak olyan szimpatikussá vált a sportoló, hogy este a telefonszámcserén elmélkedett.

    Képernyőfotó 2024-05-20 - 11.37.36.png
    Fotó: TV2

    Férfihang rázta fel a Next Top Model Hungary villáját a műsor vasárnapi epizódjában: Dietz Gusztáv érkezett a lányokhoz, hogy sportnapot tartson a modelljelölteknek.

    „Én Dietz Gusztáv vagyok, egy futottak még küzdősportoló, és azért hívtak ma ide, hogy titeket egy kicsit ráncba szedjelek. Azt mondták, hogy el vagytok egy kicsit tunyulva, és meg kéne titeket mozgatni” – kezdte a férfi, aki egy spártai pályára vitte ki a hét, még versenyben lévő szereplőt.

    A lányoknak azonban még az indulás előtt sikerült felbosszantaniuk az egykori MMA-harcost, mivel jó nagy csúszással érkeztek meg a stáb autóihoz.

    „Úgy látszik, nem volt világos, amit kértem tőletek. 5 percet mondtam, amiből 25 lett. Így elkezdünk egy kicsit ráhangolódni a mai napra” – teremtette le a szereplőket, akik már a villa udvarán neki is láttak a felkészülésnek.

    Bár Csordás Cintia eleinte nem örült Dietz érkezésének, mint mondta, Rubint Rékát szívesebben fogadta volna, véleménye megváltozott a program végére, s nevetgélve azon kezdett morfondírozni Papp Gabival, elkérjék-e a férfi telefonszámát.

    Amúgy elkezdett érdekelni a küzdősport így Guszti miatt. 

    Ugyan a sportnap jól sikerült Csordás számára, az extrém, több méter magasban megejtett fotózás és a kifutó már kevésbé, ezért másnap a zsűri úgy döntött, ezen a héten számára ért véget a verseny.

    „Igazából büszkén távozok, mert szerintem zseniális, hogy a top 7-be kerültem, és nagyon szépen köszönöm, hogy ennyi esélyt kaptam” – búcsúzott Cintia, aki annyiszor került már a kiesés szélére, hogy már ő sem érezte volna fairnek, ha ezúttal is más lány ment volna haza helyette.