16:00, December 01.
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01.
Kanada 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Újfent remek játékokat talált ki az RTL műsorvezetője az IstenEst legfrissebb epizódjában.

  Képernyőkép 2022-11-30 132053.png
  Fotó: Youtube

  Kovácsovics Fruzsina, Puskás Peti és Frohner Fecó volt Istenes Bence vendége a műsorvezető podcastjének legújabb részében. A több témát is érintő beszélgetés után a szokásos játék sem maradt el, ami általában mindig nagyon vicces, sőt időnként kínos helyzetbe hozza a tévés vendégeit. Az első feladatot Frohner Fecó kapta, ami úgy szólt, hogy:

  Vegyél egy jégkockát a szádba, és add át az egyik általad választott játékos szájába.

  Ezen mindenki jót derült, Istenes Bence pedig átnyújtott neki egy kocka csokoládét, hogy jégkocka helyett azzal tegyen eleget a kihívásnak. A fodrász végül Istenes Bencét választotta, akinek azután kellett Frohner szájából átvenni a csokit, hogy Fecó előtte jól meg is szopogatta azt.

  A vicces jelenet 38:28-nál látható.

 • Egészen bizarr esetet jelentettek nemrég Indiában: egy 32 éves férfi hányás és puffadás miatt került a balgakoti kórházba, majd egy röntgen vizsgálatot követően kiderült, tele van a gyomra pénzérmékkel. A diagnózis még a sokat látott orvosokat is meglepte.

  A különböző értékű fémdarabok 2-3 hónapja lehettek a férfi hasában, aki pszichiátriai gondok miatt nyelte le őket. Végül összesen 187 darab, másfél kilónyi aprót távolítottak el sikeresen gyomrából az orvosok egy kétórás beavatkozás során, azóta pedig intenzív osztályon lábadozik a páciens.

  (via Mirror)

 • Cressida Bonas két éven át, 2012-től 2014-ig járt Harry herceggel, majd egyszerűen kirúgta a trónörököst, mondván, túlságosan is megerőltető számára a királyi család egyik tagjával randizni. Ahogy ezt megszokhattuk, természetesen ezután is jó barátok maradtak, és rendszeresen buliztak együtt egészen Meghan Markle érkezéséig.

  Bonas, aki még Harry esküvőjére is meghívót kapott, később egy befektetési bankár oldalán találta meg a boldogságot, és kapcsolatukat most egy gyermek koronázta meg.

  A babahír kilenc hónappal azután érkezett, hogy Harry másik exbarátnője, Chelsy Davy fiúgyermeknek adott életet.

 • Instagram-oldalán osztotta meg Julia Roberts azt a fotót, amelyen újszülött gyermekeivel látható. Az apropót az ikergyermekek, Hazel és Finn 18. születésnapja adta. Az Oscar-díjas színésznőnek és férjének az ikrek mellett van egy 15 éves fia is, Henry.

  Julia Roberts egy korábbi interjúban elmondta, hogy amikor nem forgat, főállású háztartásbeliként él. Mint fogalmazott, nem minden nap móka és kacagás, de élete fő művének tartja azt az életet, amit férjével és gyermekeikkel felépítettek.