Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A színésznő elárulta, mit gondol az anyaságról.

  Törőcsik Franciska nem szívesen teregeti ki a magánéletét, mert úgy véli, ezt nem tudja „jóízűen megosztani”, annyit azonban megfogalmazott a Palikék Világa by Manna adásában, hogyan áll a családalapítás kérdéséhez. A 34 éves színésznő számára a család maga nagyon fontos, ám a gyermekvállalást némileg önző dolognak is tartja, jóllehet örülne annak, ha egyszer anyai örömök elé nézhetne.

  „Azt gondolom, hogy én, ha ez megadatik nekem, akkor nagyon jó anya leszek, mert – nehogy ez legyen a főcím – a cicáimmal is nagyon jól bánok, és nagyon büszke vagyok rá. Nyilván ez csak az elő-elő-előszobája egy gyereknek. De azt gondolom, hogy egy nagyon nagy dolog, ha valakinek megadatik, hogy lehet egy gyereke.

  És nyilván egy rohadt nehéz meló, és tele van kihívásokkal. Nyilván azt is elfogadom, ha, mondjuk, nem úgy alakul, de ha ez megadatik, akkor azt hiszem, nagyon fogom értékelni. Ez az önismeretnek egy újabb állomása. Bizonyos szempontból önző dolog gyereket vállalni, ha belegondolunk

  – fejtette ki a Három igazság podcast sorozatának legújabb részében a színésznő, mire Dombóvári Vanda megjegyezte: lehet, hogy önző döntés, de a szülőség utána a legnagyobb önzetlenséget követeli meg. Ebben egyetértettek.

  „Nyilván mindenki így vág neki, és van akinek összejön, van akinek nem. Az is benne van a pakliban, hogy ez egy nagy-nagy felelősség, aminek minden lehetséges kimenetelét vizsgálni kell, amikor az ember meghoz egy ilyen döntést. Pont azért, mert azt gondolom, hogy ez egy nagy felelősség, ezért akkor, amikor eljön az a pillanat, akkor tudatosan kell azt mondani, hogy ezt vállalom” – idézte Törőcsik szavait a story.hu.

 • Ismét megkérték a kezét.

  Hamarosan férjhez megy Emma Roberts, eljegyezte a színésznőt kedvese, Cody John. A két színész 2022. nyara óta alkot egy párt, kapcsolatukat pedig most újabb szintre emelték, amiről Roberts Instagram oldalán, egy közös fotóval és egy édesanyjának címzett csípős üzenettel számolt be a nagyvilágnak.

  Kirakom ezt ide, mielőtt anyám elmondja mindenkinek

  – fogalmazott a sorozatsztár, visszautalva arra a februári esetre, amikor Kelly Cunningham az ő engedélye nélkül egy fotót osztott meg előző párjától született 3 éves kisfiáról, Rhodesról közösségi oldalán.

  Roberts korábban volt már menyasszony, anno szintén kollégája, Evan Peters kérte meg a kezét, az oltárig azonban nem jutottak el, hét évig tartó kapcsolatuk 2019-ben véget ért.

 • Eddig tartott a rekordnyeremény.

  L10.png
  Fotó: RTL

  Ahogy arról beszámoltunk, a múlthéten rekordösszeget ütött meg a ValóVilág 12. fődíja, amely idén (az eddigi évekhez képest elsőként) nem fix, különböző játékok és feladatok kapcsán folyamatosan nő vagy csökken.

  A 41 millió forint átlépése után nagy volt az öröm a villában, ez azonban nem tartott sokáig, most ugyanis drasztikusan lecsökkent a nyereményalap, méghozzá mindössze pár perc leforgása alatt. A műsorvezető Puskás-Dallos Péter egy árveréssel érkezett a luxusbörtönbe, egy-egy szeretteiktől érkezett kép, videó és levél került kiárusításra a játékosok között, akik bekötött szemmel, a fődíjból licitálhattak ezekre a meglepetésekre.

  Bár Kikidi, Dzsigeri és Ádi taktikusan egyszer sem emelték fel a kezüket, a családi ereklyék hallatán vérszemet kaptak a többiek: Geri, Dorka, Giada és Reni harcának hála a levél és a videó licitje elképesztő magasságokba emelkedett, így összesen 11,5 millió forintot szórtak el a három ajándék megszerzésére.

  „Mindjárt itt a finálé, hamarosan mindenki találkozik a szeretteivel, erre elköltenek ennyi pénzt! 9 napig vagyunk még itt!” – mondta összetörten Kikidi, az aukciót pedig természetesen hatalmas veszekedés követte.

  36 millióig is elmentem volna, ha ez titeket még jobban felidegesít!

  – kontrázott rá Giada.

 • Ifjabb Schobert Norbert után a nővére is ringbe lép.

  Schobert Lara14715 Ok-ezt használd csak
  Fotó: RTL

  Az RTL a minap bejelentette, kik lesznek azok női versenyzők, akik a 2024-es Sztárboxban szorítóba lépnek majd. Idén azonban bevezettek egy fontos újítást: a mezőny ezúttal két részre oszlik, pehelysúlyban és könnyűsúlyban is négy-négy hölgy küzd majd a bajnoki címért. Köztük a Schobert-házaspár lánya, Lara is kesztyűt húz, amiről gondolatait a közösségi oldalán osztotta meg.

  „Sokan azt gondolják, hogy mindent tudnak rólam és közben csak nagyon kevesen ismernek... Sokáig egy páncél mögé bújva szemléltem azt az előítéletekkel teli világot, amiben felnőttem, és amelyben a szüleim nap mint nap állják a sarat” – kezdete bejegyzésében a fitneszoktató. 

  Évekkel ezelőtt az RTL Álarcos énekes című műsorában még csak egy fagyijelmez mögé bújva mertem remegő lábakkal a színpadra állni. Eltelt néhány év, rengeteg fájdalommal és tapasztalással teli pillanat, melyekbe lelkileg sokszor majdnem belehaltam, de ekkor a telefonom megcsörrent, és tudtam, hogy itt a lehetőség, és én készen állok arra, hogy kibújjak a páncél mögül, és megmutassam, hogy ki is vagyok valójában.

  – fogalmazott a Schobert lány, majd a Rocky-sorozat hatodik részéből idézett egy részletet.

  Hiszen: »Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet, de nem az számít, mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont, és muszáj menni tovább. Csak így lehet győzni!« – Sylvester Stallone

  Rubint Réka lánya zárásképpen sok sikert és jó felkészülést kívánt a többi résztvevőnek, hozzátéve: „De azért csak óvatosan, mert jövök”.