Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Így érzi kereknek az életét.

  Képernyőkép 2024-03-02 130921.png
  Fotó: RTL

  Gyerek nélkül is kereknek érzi az életét Fresh Andi, azaz Villányi Andrea. Az előadóművész, aki a Fresh együttes tagjaként robbant be a köztudatba a kétezres évek elején, úgy véli: 42 évesen már nem lenne felelősségteljes döntés családot alapítani, amellyel férje, Galló János is egyetért.

  Fresh Andi nem titkolja: döntésében az is közrejátszott, hogy 2021-ben mellrákot diagnosztizáltak nála, amelyet hosszú kezelés követett.

  „Isten ments! Az én biológiai órám 25 és 28 év között csörömpölt, hogy jó lenne egy gyerek, de akkor nem úgy hozta az élet. Aztán 16 év barátság után összejöttünk a férjemmel, és csak a mának éltünk. Egy beszélgetésen felmerült ugyan a gyerekkérdés, de neki már van két felnőtt gyereke, és nem várhatom el, hogy otthon üljön. Tudom, ha lenne gyerekünk, akkor is menne repülni, quadozni, motorozni, ide-oda. Én meg meghülyülnék, hogy miért nem mehetek. Aztán jött a betegség, és kemoterápia után három évig nem is javasolt a gyerekvállalás.

  Most meg már 42 éves vagyok, a férjem 54 múlt, nem lenne felelősségteljes döntés gyereket vállalnunk. Kerek életünk van a négy kutyusunkkal, úgyhogy idén szilveszterkor is azt mondtuk: ha minden így marad, nekünk ennél több nem kell. És ebbe nem fér bele egy gyerek

  – szögezte le a Blikknek.

 • A lehető legelegánsabb módon támogatta szerelmét, Cristiano Ronaldót Georgina Rodríguez, s ezzel sikeresen ellopta a show-t a párizsi divathéten. Az influenszer modellként vonult a Vetements Womenswear divatmárka őszi-téli kollekciójának bemutatóján, de nem is akármilyen szerelésben: bár a piros-fehér uszályos szettel szinte egybeolvadt a divatesemény szőnyegével, a legnagyobb hangsúlyt mégis a ruha Ronaldo felirata kapta.

  Az aláírt ruha felső részén a hetes szám is szerepel, utalva ezzel a leginkább a labdarúgó Manchester Unitedben viselt mezére. Ronaldo egyébként egy szerelmes üzenetet is írt a ruha hátára, élete szerelmének címezve azt.

  (via People)

 • Párizsból jelentkezett be.

  Már nem rejtegeti egyre gömbölyödő terhespocakját Iszak Eszter. A Mokka műsorvezetőnője és férje, Gyurta Dániel két héttel ezelőtt tudatták az Instagramon, hogy szülői örömök elé néznek, s bár csak szűkszavúan nyilatkoztak, annyit tudni lehet, hogy a 36 éves tévés jól viselte várandóssága első négy hónapját.

  A házaspár az utazásokra sem mond nemet: nemrég Katar fővárosából, Dohából jelentkeztek be néhány különleges fotóval. Iszak a minap egy munka miatt Franciaországba utazott, ahol olyan fotók is készültek róla, amelyen jól látható egyre gömbölyödő terhespocakja.

  Szuper napokat töltöttünk Párizsban, ahova bár forgatni érkeztünk, de a L'Oreál-os csapattal ezeket a kiruccanásokat mégis nyaralásnak érzem sokszor

  –  vallotta be Iszak, aki érdekességként azt is elárulta követőinek, hogy Párizsban rendre Etzinek szólították.

  A műsorvezetőtőnő korábban egészségi problémáiról is őszintén beszélt, többek között endometriózisáról és hashimoto-betegségéről is.

 • Megosztja az internetezőket az a bejegyzés, amelyet Tomán Szabina pénteken közzétett a közösségi oldalain. A Next Top Model Hungary egyik zsűritagja azt osztotta meg követőivel, hogy mit gondol az öregedésről: mint írta, ez egy természetes folyamat, de kiemelte azt is, hogy nem szabadna ragaszkodni a fiatalkori külsőhöz.

  ACápák között című üzleti showműsor korábbi befektetője a véleményének egy olyan fotónál adott hangot, amely feltehetően egy jól megvilágított stúdióban készült, s amelyen utólag szerkesztettek is.

  Fogadd el, hogy az öregedés természetes. Egyszerűen nem szabad görcsösen ragaszkodnunk ahhoz, hogy egy fiatalkori külsőt konzerváljunk. Egy életre beégett annak a nőkből álló csoportnak a képe, akiknek dr. Pónyai Katinka megmutatta a 70 éves Audrey Hepburn fotóját, és egy túlplasztikázott nő képét. Az összes fake dolgot azonnal kiszúrták, megjegyzéseket tettek rá, de a természetesen ráncos, szépen öregedő, itt-ott megereszkedett arcra egy becsmérlő, kritizáló fél mondatot sem tettek

  – írta ki a közösségi oldalára az üzletasszony, akit kommentben többen kijavítottak a bejegyzésben említett Audrey Hepburn kapcsán, az angol-holland származású Oscar-díjas színésznő ugyanis nem 70 évesen, hanem 63 éves korában hunyt el 1993-ban, mutatott rá a 24.hu.

  Tomán Szabina bejegyzése ide kattintva érhető el.