Gertrúd, Patrik
4 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 36e78565795bb830.png

  Emlékeznek Donald Trump februári, a floridai iskolai mészárlás utáni nyilatkozatára, miszerint felfegyverezné a tanárokat? A konzervatív politikusok többnyire lelkesedtek az ötletért, egy alabamai republikánus képviselő azonban talált egy problémás elemet a tervezetben: a tanárok többsége nő.

  A nőket pedig nem felfegyverezni kell, hanem megvédeni.

  Komolyan, ezt mondta. Még azt is hozzátette, hogy "a hölgyek" amúgy is félnek a fegyverektől.

  A Twitteren azonnal észrevették a párhuzamot a BoJack Horseman című Netflix-sorozat egyik epizódjával, amelyben az egyik szereplő ír egy blogposztot arról, hogy a nőknek fel kellene fegyverezniük magukat, ami után egy nő el is követ egy tömeggyilkosságot fegyverekkel, mire a politikusok gyorsan be is tiltják a fegyvereket. Itt hangzik el az a mondat az egyik szereplőtől, hogy "Nem hiszem el, hogy ez az ország jobban gyűlöli a nőket, mint amennyire imádja a fegyvereket."

   (DailyDot)

 • Alig több mint egy hete debütált a a Karthago Ugye eljössz még c. számából készített Ugye elios még? című paródia, ami elég nagy sikert aratott, azóta azonban Kósa Lajossal történt egy s más, így törvényszerű volt, hogy ő is kapjon egy hasonló feldolgozást.

  Kapott is, méghozzá egy Hegedűs a háztetőn variációt, amiben olyanok vannak, hogy

  Jó anyám nem stróman

  jaga diga diga daga daga jaga daga dom.

  800 millás ajándékából, 

  Futja még pár luxusdisznóól

  Az egészet alább lehet meghallgatni, remélhetőleg ez is majd hasonlóan szürreális eseményekbe torkollik, mint az előző átirat.

 • Szombaton és vasárnap rendezik a Macskamánia egyesület évi rendes macskakiállítását a Lurdy házban. Aki nem tud mit kezdeni a teljes hosszúhétvégére a lakásban rekedt őrjöngő kölkökkel, vagy maga is szívesen nézne olyan impresszív macskákat, mint amiket alább mutatunk, annak bátran ajánljuk. 

  A kiállítás délelőtt 10 és este 6 között látogatható, a felnőttjegy 1500, a gyerekjegy 800 forintba kerül. 

 • Filmbe illő szabadulással próbálkozott Susie Norby, az Oregon állambéli Clackamas megye bírója, csak azt nem tudom eldönteni, hogy akciófilmbe, vagy vígjátékba illőt. A bírónő ugyanis

  bezárta magát egy tárgyalóterembe és csak 3000 dollár károkozással tudta onnan kimenteni magát. 

  A szerencsétlen bírónő a kulcsát és a telefonját is az irodájában hagyta, amikor a megyei bíróság egyik tárgyalótermébe zárta magát. Mindez ráadásul egy vasárnap délután történt, amikor Norby tudtával senki más nem volt az épületben. Így abbéli elkeseredésében, hogy egy napig nem menti ki senki, fogta az egyik padot, és azt amolyan faltörő kosként használva próbált szabadulni a fogságból.

   Ez persze nem sikerült, végül az egyik őr, gondolom a zajt hallva, kiengedte a bírót. Sikerült viszont szétverni a tárgyaló ajtajának márvány keretét, amelyet 3000 dollárba, vagyis több mint 750 ezer forintba kerül. Norby azt mondta, nagyon sajnálja, hogy ekkora kárt okozott, és felajánlotta, hogy saját zsebből kifizeti a kárt, de a bíróság köszönettel visszautasította az ajánlatot.