Ákos, Bátor
1 °C
8 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elmenekült az odúból, hátrahagyva két bocsát egy anyamedve Oroszországban, az anucsinói járásban, mert részeg favágók támadtak rá egy láncfűrésszel. A favágók munka után lődörögtek az erdőben, ekkor támadták meg az alvó medvét. Az állatot meg is sebezték, ezért az elmenekült. A megfagyott medvebocsokra erdőőrök találtak rá, írja a Daily Mail. A támadókat azóta állítólag azonosították, de a nevüket nem tették közzé. Az ügyben nyomozás indult. Az anyamedve túlélte a támadást, de nem tért vissza az odúba, tudta meg a The Serbian Times az illetékes vadőröktől.

 • Még decemberben történt az eset, amelynek videóját most hozták nyilvánosságra. Egy brit család a franciaországi Chamonix-ban síelt, az apa a fiúkkal, olykor bevárták egymást. Az apa a legidősebb gyerekével egy helyen közvetlenül a pálya mellett, de azon kívül csúszott le egy szűzhavas részen. A fiát szem elől tévesztette, de észrevette a feleségét a távolban, ezért úgy vélte, hogy a 11 éves fiú vele tartott. A sílift alján azonban kiderült, hogy nincs ott a fiú, ezért a lifttel visszament, majd ugyanott ismét lecsúszott. Egy helyen észrevette, hogy máshogyan néz ki a hó.

  Szerencsére nála és a fiánál is volt lavina-jeladó, és amikor a sajátját vételre állította, az azonnal jelzett. Ásni kezdett, mint az őrült, és a másfél méteres hó alatt megtalálta a síró és megkönnyebbült gyereket, aki 30 percet töltött a hó alatt. A szakértők szerint ritka, hogy valaki ennyi időt túléljen a tömör hó alatt.

  A kisfiú eléggé ki volt hűlve, de nem esett komoly baja, és az idő közben riasztott hegyimentők segítettek kihúzni. Az apa azt mondta, még soha nem félt annyira, mint akkor. Mint kiderült, a fiú megpróbált egy lyukat kikerülni, de beleesett, a hó meg rázúdult. A fiú megmentéséről katartikus videó készült, ezt megnézheti alább:

  A videó végén a hegyimentő arról beszél, hogy csak a kijelölt pályákat tartják karban és lavinamentesítik, a pályán kívüli síelésre pedig más szabályok vonatkoznak, mert az veszélyes lehet. Az apa egyébként azt az alapszabályt nem tartotta be, hogy a pályán kívül síelők sosem téveszthetik egymást szem elől.

 • „Tapló polgi sokadik felvonás” – ezzel a mondattal vezette fel az Ellenvélemény Szarvas Facebook-oldal azt a videót, ami a város polgármesteréről, Babák Mihályról készült a múlt heti képviselő-testületi ülésen. Babákot nem igazán lehetett jól hallani, amikor pedig egy ott lévő nő megjegyzi neki, hogy nem elég hangos, a következőket mondja:

  Maga engem nem hall? Hát, ne haragudjon meg, de nem rakom a számba, különben ez nőnek jobban áll, mint nekem, úgyhogy nem csinálom.

  Később még megjegyezte a nőnek, menjen akkor „fülorvoshoz”, ha nem hallja őt jól. Babák jót derült a szexista beszóláson. A videót itt lehet megnézni.

 • Egy egész fürdőlepedőt húztak ki egy szőnyegpitonból Ausztrália egyik állatkórházában, miután az állat lenyelte azt, derült ki a CNN-en közzétett videóból. A pitont a gazdája vitte be a kórházba, ahol előbb elaltatták, majd egy hosszú eszközzel benyúltak a szájába, megfogták a törülközőt, és kihúzták azt. Az állatorvosok egyöntetűen állították: a piton meghalt volna, ha nem tudták volna megszabadítani a törülközőtől.

  Jegyzet 2020-02-28 105513.png
  Fotó: cnn

  De a legfontosabb kérdés mégiscsak az: 

  Milyen minta van a törülközőn?

  Adunk választási lehetőségeket is, de a videót csak ezután ér megnézni!

  Milyen minták van a törülközőn?

  • 1566
   Peppa malac és családja
  • 1154
   Elza és Anna a Jégvarázsból
  • 625
   Gyümölcsök
  • 545
   Tengeres, hajókkal

  És akkor jöjjön a videó: