Krisztina
18 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ez az a sorozat, amit 15 Emmy-díjra jelöltek, igaz, végül egyet sem sikerült megnyernie, de kritikailag is abszolút elismerték. Kate Winslet egy kisvárosi nyomozónőt alakított, akinek egy eltűnési/gyilkossági ügyet kellett megoldani úgy, hogy közben a városban nem volt épp mindenkinek a szíve csücske. És még a magánélete sem épp egy sétagalopp. 

  Az egész egy összesen hét részből álló sorozatnak indult. A siker és a népszerűség miatt viszont lehet, hogy lesz folytatása a történetnek. Az első évad ugyan megválaszolt minden kérdést, elvarrt minden szálat, de egy ilyen kisvárosban bármikor történhet valami olyasmi, ami megmozgatja a közösséget. 

  Még a forgatások végén mindenki azt nyilatkozta, hogy nincs az az isten, hogy mégegyszer megcsinálják ugyanezt, de most már senki sem fogalmaz ilyen bátran. Kate Winslet is azt mondta, hogy azért ilyyen siker és kritikai elismerés után azért elgondolkodik az ember, és a sorozat készítője már elő is jött pár ötlettel.

  Hogy Winslet visszatérne egyáltalán, nos, az is kérdéses. Ő úgy fogalmazott, hogy nem tudja, hogy képes lenne-e még egyszer megformálni ezt a karaktert, mert azért lelkileg és érzelmileg elég megterhelő volt a számára.

  Ahogy mondani szokás:

  ebből bármi, sőt, akármi is lehet.

  (Justjared)

 • Valószínűleg ez lesz majd az a játék, amit minden rajongó meg akar majd kaparintani 2022-ben. A Walt Disney Imagineering készített egy rövid videót a legújabb legmenőbb cuccaikról. Van itt pókemberes hálóvetős izé, mag csúcs szuper Groot, ami mintha csak lemászott volna a mozivászonról, vagy kinőtt volna a főből, mint egy egyszavas szókinccsel rendelkező beszélő fa. Itt villantották meg az új fénykardot is, ami minden eddiginél élethűbb lesz.

  fénylard.png
  Fotó: youtube / disney parks

  Nem lehet vele mondjuk a parancsnoki hídra vezető páncél ajtót megolvasztva átvágni, de nem is úgy fog működni, hogy egy határozott mozdulattal ki kell csapni, hogy a plasztik csövek kijöjjenek, majd elkezdjen világítani. A videó alapján már bel lesz építve, hogy gombnyomásra jöjjön ki a kard, ami menet közben el is kezd majd világítani. Ránézésre minőségi anyagból lesz, nem fröccsöntött műanyagból, így biztos, hogy nem lesz egy olcsó mulatság, de egy igazi rajongónak ez sem hiányozhat a polcáról.

   (gizmodo)

 • chrome-capture (23)

  Megszökött a nemrég megmentett, összeégett medvebocs az Egyesült Államokban – tájékoztatott az RTL Híradó. 

  Nagyon rossz állapotban volt a csöppség, olyan csúnya égési sérüléseket szerzett, hogy járni sem tudott. Az állatorvosok bekötözték a mancsait, majd egy rezervátumba szállították, hogy ott gyógyulgasson. A terv az volt, hogy fél évig lábadozik új otthonában, ám egy hétnél többet nem bírt ki:

  alagutat ásott az elektromos kerítés alatt és lelépett.

  Valószínűleg az anyukáját akarja megtalálni, ám ehhez még közel sincs elég jó állapotban. A rezervátum emberei most igyekeznek megtalálni, hogy másodszor is megmenthessék.

 • A magyar származású humoristáról röviden: nagyapja magyar zsidó volt, aki Mexikóba emigrált, majd feleségül vett egy katolikus nőt, Louis CK szülei a Harward egyetemen ismerkedtek meg, 7 éves koráig élt Mexikóvárosban, Magyarországon, Budapesten pedig életében akkor járt először, amikor 2016-ban fellépett. Volt egy emlékezetes botránya, amikor 2017-ben több nő is szexuális zaklatással vádolta meg a humoristát. Louis CK elismerte, hogy vádak igazak, majd elnézést kért és visszavonult. A botrány miatt nem mutatták be a filmjét, valamint egyes stand-up  estjeit és más műsorait is törölték egyes streaming kínálatokból.

  Egy évvel a botrány kirobbanása után már színpadra állt, 2019-ben pedig konkrétan vissza is tért. Akkor is járt Magyarországon, majd szinte az itt elhangzottak fel is kerültek a honlapjára, egy új comedy special formájában, ami a Sincerely Louis CK címet kapta. 

  Most újabb turnéra indul, és 2022-ben Európába is ellátogat az új poénjaival. Bukarest és Kijev már megtalálható a listán, de magyarországi helyszín egyelőre nincs. Ahogy az lenni szokott, ez még változhat, és, ha a legutóbbi két turnén útba tudta ejteni hazánkat, akkor talán most se fog kivételt tenni.

  (NYPOST)