Fülöp, Evelin
EUR 393,87 Ft
USD 368,63 Ft
13 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elképesztően nézett ki ezüstszínű, földig érő ruhájában.

  GettyImages-1337672905
  Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images Hungary

  Cristoiano Ronaldo és kedvese, Georgina Rodríguez tragédiájáról korábban az Index is beszámolt, a pár fájdalmát csak az enyhítette, hogy kislányuk életét — aki a Bella Esmaralda nevet kapta — meg tudták menteni az orvosok. Bár a gyászidőszak valószínűleg soha nem fog véget érni, Georgina egy hónappal a szülés után már vissza is tért a hétköznapi kerékvágásba, így természetesen idén is megjelent a Cannes-i Fesztivál vörös szőnyegén.

  A modell egy meseszép, ezüstszínű, földig érő ruhát viselt, mely tökéletesen illett rá. Mint az az Instagram-oldalára feltöltött posztból kiderült, Rodríguez magángéppel érkezett az eseményre, a képek között lapozgatva pedig egy olyan videóra is bukkanhatunk, melyben épp mosolygáson kapják.

 • Természetesen nem a Disney által.

  giphy.gif
  Fotó: giphy.com

  Ennél szürreálisabbat valószínűleg kis eséllyel fog ma már olvasni, a hír azonban egyre inkább valódinak tűnik. Az IGN rövid beszámolója szerint a Micimackó: Vér és Méz címre keresztelt film Mackó legendájának horrorisztikus elmesélése lesz. 

  A film természetesen nem a Disney fennhatósága alatt készül, a Micimackó domaint ugyanis 2022 januárja óta bárki szabadon használhatja. A hír hallatán a rajongók reakciója egyöntetű volt: tudni akarják, hogy ki áll a projekt mögött, hogy olyan hamar beszüntethessék vele, amilyen hamar csak lehet.

 • Homelander szerepben maradt a valóságban is.

  nnoys
  Fotó: Instagram

  Párizsban tartották a The Boys harmadik évadának premierjét, ahol felvonult a szuperhősös sorozat teljes gárdája, ráadásul full feketében.

  Kivéve a Mélységet alakitó Chace Crawford, aki vagy nem kapta meg a dresscodeot, vagy magasról tett rá, de mindenkivel ellentétben rikító narancssárgában jelent meg a premieren.  Nem is kellett ennél több a Hazafit alakitó Toni Starrnak, aki széles mosollyal lökte ki színésztársat a közösfotóról.

 • Egyszer minden véget ér.

  GettyImages-1054532718
  Fotó: David Livingston / Getty Images Hungary

  A Vámpírnaplók sztárja, Candice Accola hét év házasság után, április végén adta be a válókeresetet férjével, Joe Kinggel szemben "kibékíthetetlen ellentétek" miatt – derült ki az E! Newshoz eljuttatott dokumentumokból. 

  A dokumentumok szerint Accola januárban Nashville-be költözött, míg férje a Tennessee állambeli Brentwoodban maradt. A színésznő törvényes távoltartási végzést is benyújtott, amely korlátozza őt és Kinget bizonyos cselekedetekben, például abban, hogy zaklassák egymást, felmondják a meglévő biztosítási szerződéseket, és bármit megtegyenek a közös ingatlanukkal, ami miatt az kevesebb pénzt érhet.

  Accola és a 42 éves King 2014-ben kötötték össze az életüket. New Orleans-i esküvőjükön több színésztársa, köztük Nina Dobrev, Kat Graham, Michael Trevino és mások is jelen voltak. A pár 2016 januárjában üdvözölte első közös gyermeküket, 2020-ban pedig ismét átélhették ezt, megszületett ugyanis második gyermekük is.