Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bírósági szakaszba ért Hollywood egykori álompárjának viszálya, amely franciaországi szőlőbirtokuk eladása miatt robbant ki. Brad Pitt a Los Angeles-i bíróságon támadta meg az ügyletet, a papírokból pedig kiderült, hogy a színész 2021-ben a sajtóból értesült arról, hogy új társtulajdonosa van a birtoknak Jurij Shefler orosz milliárdos személyében.

  Az egészet megtervezték. Jolie titokban egyeztetett Sheflerrel a tulajdonrészének eladásáról, és erről szándékosan egy szót sem szóltak Pittnek

  – áll a színész ügyvédei által benyújtott panaszban.

  Az egykori házaspár felerészben volt tulajdonosa a 160 millió dollárt érő Chateau Miravalnak, ahol az esküvőjüket is tartották. 2016-os válásukkor megállapodtak, hogy egyikük sem válik meg közös érdekeltségeiktől anélkül, hogy a másik beleegyezett volna. Pitt szerint „a borkészítés a szenvedélyévé vált”, és a világ legjobb rozéját akarta elkészíteni partnerével, Mac Perrinnel.

  Állítása szerint rengeteg pénzt ölt az álmába, Jolie pedig egy fillért sem tett bele a vállalkozásba, amiből aztán titokban kiszállt.

  Angelina Jolie ügyvédei „komolytalannak, rosszindulatúnak és problémásnak” nevezték Brad Pitt állításait. Olyannyira, hogy 250 millió dolláros perrel válaszoltak, szerintük ugyanis Pitt és bandája puccsszerűen átvette az irányítást a szőlészetben, amelynek profitjából semmi sem jutott Angelina Jolie-nak.

 • Újra babázhat Antal Timi, az X-Faktor harmadik szériájának ezüstérmese. Az énekesnő Instagram-posztban számolt be második gyermekének érkezéséről, fotót is mellékelve a hírhez.

  Szeretettel értesítünk Benneteket, hogy a tegnapi napon, 2023. 05. 31-én reggel 06.33-kor megszületett kisfiunk, Demko Vencel, 4300 grammal és 56 centivel! Anyukájával mindketten egészségesek, és pihenik a fáradalmakat! Szívből köszönjük a sok-sok jókívánságot, a kedves üzeneteket! Köszönjük, hogy Ti is velünk örültök!

  – írta közösségi oldalán.

  Az énekesnőnek és párjának, Demko Gergőnek három és fél éve született meg a kislányuk, Emma.

 • bluecollar2.png

  A floridai Jacksonville egyik általános iskolájának parkolójába tévedt egy aligátor, és a kóborló hüllő hamarosan akaratlanul is egy ketrecharc főszereplőjévé vált.

  A kihívott tűzoltókkal ugyanis a helyszínre érkezett Mike Dragich amatőr MMA-harcos is, aki azonnal a tettek mezejére lépett. A farkánál ragadta meg az aligátort, majd némi dulakodás után az állat hátára ült, és a példáját a tűzoltók is követték a bámészkodó tömeg ünneplése közepette.

  A legtöbb harcos úgy van ezzel, hogy amikor belépsz a ketrecbe, ideges vagy, de amikor bezárul az ajtó, már csak a feladatra fókuszálsz, és nagyjából én is ennyire emlékszem az egészből

  – nyilatkozta Dragich a FOX 35 Orlando riporterének, hozzátéve, birkózás közben úgy érezte magát, mint Batman.

 • Harry hercegnek egyre többször kell otthon bébicsőszködnie, felesége, Meghan Markle ugyanis teljesen rákattant a Los Angeles-i partiéletre – legalábbis az ismerősök ismerősei szerint.

  Mindez egybecseng Tim Dillon hollywoodi műsorvezető fejtegetésével, aki szerint a hercegi pár B kategóriás valóságshow-szereplőként viselkedik, Meghan pedig mindent megtesz, hogy igazi hírességek közelébe férkőzhessen. Akár a férje nélkül is.

  Egy buliban voltam, és Meghan éppen ráírt arra az illetőre, akivel beszélgettem… Szabályosan könyörgött neki, hogy menjenek együtt valahová

  – nyilatkozta Dillon, aki szerint ez szomorú képet fest Meghan Markle-ről.

  Mint elmondta, többekkel is beszélt, akiket Meghan üzenetekkel bombáz, és a legtöbben úgy vannak vele, hogy visszaírnak neki, mert végül is egy hercegnőről van szó, de már kezd nagyon elegük lenni.