Bernadett
0 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Oké, valószínűleg kamu ez a videó, de még viccből sem érdemel ilyen bánásmódot ez a cuki medvebocs :(

  a magyar bunmegelozes #pimposkefir

  Pimpos Kefir (@pimposkefir) által megosztott bejegyzés,

 • Europa Kiado Balaton P870707a

  A Recorder vette észre, hogy a brit The Wire magazinban egy komplett cikket szenteltek Szőnyei Tamás újságíró és Bp. Szabó György képzőművész-zenész koncertplakát-gyűjteményéről, ami kordokumentumként szolgál a '80-as évek magyar újhullámáról.

  A Wire szerkesztője egyébként az a Chris Bohn is, aki még az NME munkatársaként írt a magyar new wave-ről 1981-ben, a mostani cikkben pedig olvashatók Szőnyei Tamás kommentárjai is.

  A koncertplakátokból tavaly ősszel nyílt kiállítás a Kieselbach Galériában, amit egy művészeti album is követett tele fantasztikus koncertplakátokkal a '80-as évek Magyarországáról. Ha érdeklődik a téma iránt, mindenképp olvassa el, mit írtunk róla!

 • Lumi, a nőstény panda még a fáról is majd lepottyant, úgy játszott a hóesésben a finnországi Ahtari Állatkertben.

 • justin-trudeau-fidel-castro

  Sokat elmond az emberek könnyű átverhetőségéről és a fake news-gyár veszélyességéről az a totálisan idióta pletyka, hogy Kanada miniszterelnöke, Justin Trudeau valójában Fidel Castro eltitkolt gyereke lenne. A témát már három hónapja alaposan körüljárta a teljes világsajtó (mi is foglalkoztunk vele): bár Trudeau valóban pátosszal telt gyászközleményt írt a Castro-családnak, és sokak szerint hasonlít is egymásra a két férfi (a fenti képen például mindkettőnek van bajusza, ezen kívül mindkettő férfi, és ezzel nagyjából ki is fújt a dolog), és Trudeau szülei valóban többször jártak Kubában, de a kedves mama valójában évekkel Justin születése után tette először a lábát kubai földre.

  De minden hiába, a kamu hír most, február közepén újra ugyanolyan erővel söpört végig az interneten, mint először, és aki eddig nem találkozott vele, most újra azt gondolhatja, hogy nem zörög a haraszt, ha Castro nem ereget passzátszelet. Újra megírta a cáfolatot a Washington Posttól kezdve az ABC-n át a kanadai sajtóig egy csomó fontos lap. Az embereknek pedig ideje lenne megtanulniuk, hogy a média újkori állapotában

  nagyon sürgősen el kell felejteni a harasztos közmondást, mert már emberek milliói dolgoznak azon különféle mocskos érdekekből, hogy a legnagyobb szélcsendben is megzörgessék azt a bizonyos harasztot.