György
14 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha a  világ az egyfős identitásközösségek, címkefelhő-orientált ideológiai alakzatok, kitűzőn/söralátéten elférő eszmebevallások felé halad, Ön is szerezzen magának instant bélyeget: elegendő erre a politikai generátor gombra kattintania, és máris lesz Önnek azonossága. (Lehet progressszív pánhumanista és paleo-titoista is, Tolsztoj-rajongóknak inkább a keresztény forradalmi trockizmust, különcöknek a queer afro-globalizmust javaslom.)

  capitalism large1
 • kont

  Mindenkinek, aki szereti, hogy ezután már nem csak kontakthibás lehet a fülhallgatója fél év használat után, hanem ki is éghet vagy eltörhet vagy lemerülhet. Egy másfél órás feltöltéssel öt órán keresztül villoghatunk vele kéken/pirosan.

  (Meizu, Halo)

 • Én ritkán szoktam nagy összegért, sokat tankolni, 4-5-6 ezer forint pillanatok alatt bemegy a tankba. Nem tudom, hogy ha kamionos lennék, vagy 100+ literes tankja lenne a kocsimnak – ami nincs is –, vagy az országutakat éjszaka járó rockbanda lennék, akkor mennyi időt töltenék a kutakon, de ha kellően sokat, akkor valószínűleg imádnám az olyan kutakat, amiket Nóri fotózott Szicíliában. „Amíg a benzin csorog, a csocsó pörög”, vagy „pattog a labda, ömlik a nafta”, még meg is tudnám zenésíteni igény esetén. 

  szicilia
  Fotó: Olvasónk, Nóri
 • Borsod-Abaúj-Zemplén megyei mentősök azzal keresték meg Kusper Zsoltot, a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének elnökét, hogy olyan mentőautókat kell használniuk, amelynek

  műszaki állapota nem csak a biztonságos közlekedést, de magát a mentést is veszélyezteti, mivel a mentőautó rossz műszaki állapota hosszú percekkel növelheti a helyszínre vagy a kórházba jutás idejét.

  Kusper ottjártakor személyesen nézett rá a problémára, azt írja: "Elmentem és megnéztem és megdöbbentem.

  A bajtársak elmondták, hogy többször jelezték már a munkáltató felé a problémát, de azt a választ kapták, hogy menjenek lassabban."

  Az esetről videót is készített.

  (via 444.hu)