Magdolna
18 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy 37 éves nő az amerikai Manesha városában - ki tudja, milyen elgondolás alapján -, nem állt meg egy felnyíló híd előtt a sorompónál, hanem továbbhajtott. Már a sorompót is megvállalta, de itt nem volt megállás. Szépen elhajtott a híd felnyitása miatt keletkező résig, majd beleesett. Nézzék, kifogástalan mozdulatsor:

  Az eset még július 4-én történt, de csak két héttel később került ki az erről készült felvétel. A nőt kórházba vitték, arcsérülésekkel kezelték. Vizsgálják, hogyan sikerült összehozni a produkciót, a rendőrség nem zárja ki, hogy némi alkohol is segített.

  Minden bizonnyal ez járhatott a nő fejében végig:

  bicpic.gif
 • Apró déjà vu volt a Német Nagydíj szombati időmérőjén, ahol egy világbajnok kényszerült arra, hogy a Hockenheimringen tolja a saját autóját, hogy visszajusson a célvonalig, vagy a garázsig.

  vlcsnap-2018-07-22-08h30m30s777.png

  Hamilton hidraulikai problémába futott az egyik kerékvetőn áthajtva (bár a pilóta szerint már előtte hibás volt az autója, ezért rontott), ezután állt le alatta a Mercedes az időmérő első harmadában. A kocsiból kiugorva elkezdte tolni azt, hogy visszajusson a garázsba, de közben észrevette, hogy folyik az olaj az autóból, úgyhogy rájött, félre kell állnia, hogy ne olajozza össze az egész pályát.

  32 évvel korábban Alain Prost a futam utolsó körében, a második helyen autózva fogyott ki az üzemanyagból, így ő is lábon próbált meg eljutni a célig. Végül nem sikerült a kellő távra eltolnia a McLarent, de így is hatodik lett, mivel a többiek egy kör hátrányban jöttek az élmezőnyhöz képest.

 • Page Hamilton legendásan nagy Bartók Béla rajongó. Legendák keringenek az első budapesti látogatásáról, amikor Bartók Béla úton az utcatáblával fotózkodott, majd elzarándokolt a Bartók-emlékházba, és azóta is minden érdekli, és mindent gyűjt, ami a zeneszerzővel kapcsolatos. Többek között erről is beszélgettünk vele közel 4 éve, amit itt lehet elolvasni. 

  Jó hír a zenekar rajongóinak, hogy augusztus hetedikén újra visszatérnek Budapestre, ugyanis a Dead to The World lemezük nyári turnéja Budapestet is érinteni fogja. Részletek itt!

 • Először rendezték meg Budapesten a Dogmopolitan Jótékonysági Kutyafesztivált, amelynek a Bókay-kert adott otthont 2018. május 21-én, szombaton. Az esemény egyik fő célja a menhelyi kutyák életkörülményeinek javítása volt, a rendezők az Ebárvaháznak ajánlották fel a jegyekből befolyt pénzt.

  A rengeteg kutyás bemutató mellett több játékos feladat is várta a látogatókat, ezenfelül állattartással és állatvédelemmel kapcsolatos előadásokat is tartottak. Számos kirakodóvásár, fajtamentő- és állatmentő egyesület települt ki a fesztivál területére, hogy segítse információhoz jutni az érdeklődőket.