Vince, Artúr
-6 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • picture-of-donald-trump-working-photo
  Fotó: Fehér Ház

  Pont egy évvel Donald Trump beiktatása után, január 20-án állt le az amerikai kormányzat, miután a szenátus nem szavazta meg a kormányzati hivatalok és ügynökségek munkájának finanszírozását biztosító törvényt, pedig az utolsó pillanatokban is egyezkedtek a részletekről. Hogy ez mit is jelent, arról a fenti linken olvashatnak, ebben a posztban csak Donald Trump zseniális reakciós képén mosolyoghatnak egy jót. 

  A Fehér Ház a leállásra válaszul többek között ezt a képet adta ki, amin hivatalosan is megmutatják, hogy az elnök a leállás ellenére is hivatalban van, dolgozik. Hiszen, látják, telefon van a kezében, brandelt sapka a fején és az asztalánál ül, a helyén. Dolgozik. Na. Hányszor mondjuk még. Minden rendben!

  Valószínűleg az elnök fotós stábját is érintette a leállás (nem), más magyarázat nincs erre a képre. 

 • 58083c8ef856478ebc8ef086ac92917c a6bbf1989265462aa9dcae75fe8d4c6

  Nehéz elhinni, hogy valakit tényleg ennyire izgalomba tud hozni a VR, miközben, ha valóban ennyire átélhető lenne, nem menekülne tőle minden nagyobb gyártó, mint ahogy a 3D-s tévéktől tették néhány éve (ahogy az a CES-en tapasztaltuk).

  Mindenesetre, itt ez a videó, amiben egy srác épp nagyon beleéli magát a játékba:

 • Jó, nyilvánvaló, hogy én sem akarnám az Instára kitenni Donald narancssárga fejét, de én nem is vagyok a felesége. Aki ezzel a képpel ünnepelte az első, elnökségben töltött évüket.

  rapxt5f24iqmwq3tlx0w.png

  Ügyes.

 • Biztos önök is szoktak olyanokat mondani, hogy "ölni tudnék a feleségem paprikás krumplijáért", de általában ezt nem követi cselekedet, azaz nem szoktak nekiállni lövöldözni, ha valaki beleeszik a tányérjukra kiszedett paprikás krumpliba.

  Nem úgy az az amerikai férfi, aki vasárnap feleségével és lányával evett éppen, mikor valamelyikük beleharapott a grillezett sajtos szendvicsébe, amitől olyan mérges lett, hogy fegyvert rántott és azt használta is, szerencsére (bár lehet, hogy eredetileg az volt a szándéka) nem a családtagjai ellen.

  A két nő aztán sietősen elhagyta a házat, a férfi viszont nem, helyette inkább elbarikádozta magát és 9-ig ki sem jött a házból, addig tartott ugyanis a rendőröknek meggyőzni arról, hogy adja meg magát.

  Az incidens után a férfit kórházba vitték, vélhetően azért, hogy az elmeállapotát felmérjék, a rendőrök szerint azonban nem marad majd büntetlenül a dolog.

  (wkrg.com)