Judit
2 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ennél bizarrabb címet kitalálni se tudnék, de szerencsére nem is kell, mert ez tényleg megtörtént: a 46 éves ír Amanda Sparrow Large - akit amúgy eredetileg Amanda Large-nek hívtak, de annyira komolyan veszi A Karib-tenger kalózait, meg a Jack Sparrow imitálást, hogy közel 2 millió forintért megváltoztatta a nevét - bejelentette, hogy 

  elvált jacktől, a 300 éves haiti kalózszellemtől, akihez még 2016-ban ment hozzá.

  A nő idén állt elő azzal, hogy miután elege lett a hús-vér férfiakból, két éve megtalálta a lelki társát az annak idején kalózkodásért kivégzett kalóz szellemében.

  Akkor azt mondta, nem akarta, hogy futó kapcsolat legyen a dologból, mert ő nem olyan nő, úgyhogy azon nyomban össze is házasodott a kalózszellemmel az ír partoktól nem messze, nemzetközi vizeken, egy sámán segédletével.

  kaloz
  Fotó: Facebook

  Most azt írta, a házasságnak vége, és bár egyelőre nem akart belemenni a részletekbe, azt azért leszögezte, hogy mindenki legyen nagyon óvatos az ilyen spirituális dolgokkal.

  (via)

 • Az utóbbi időben nálunk is többször olvashattak a magyar rapszíntér egyik legnagyobb feltörekvő csillagáról, Krúbiról: az Indexen debütált a banánnal és iskolai traumákkal terhelt Nehézlábérzés, utána meg akkor került szóba, mikor Dé:Nash nemrég egészen szürreális turulrappel jelentkezett.

  Ez utóbbi relevánsabb a mostani poszt szempontjából, Dé:Nash volt ugyanis a közreműködő Krúbi SCHMUCK című számában, amit szombaton

  élőben hallgatott meg a névadó schmuck andor is.

  A politikus koncertélményét az sem tette tönkre, hogy a dalban egyébként arról van szó, hogy nem politikus, hanem celeb, nincs rá semmi szükség és végleg bulvártermék lett, a felvételek tanúsága szerint így is boldogan tapsolt az Akvárium karzatán.

  A legjobb egyébként az, hogy nem is ez volt az első ilyen eset, Schmuck a nyáron egyszer már tüzelte a közönséget egy Krúbi-koncert előtt.

  (444)

 • 004

  Hatalmas spoiler azoknak, akik nem látták még az új Suspiriát, de van benne egy olyan jelenet, amikor egy balett-táncos teljesen kitekeredik, a végtagjai kicsavarodnak, az állkapcsa kikattan, satöbbi satöbbi (nem egy ideális randifilm, már kivéve, ha az ember Elvirával, a Sötétség királynőjével randizik éppen), na most a premier után pár héttel megmutatták azt, hogyan készült ez a jelenet. És még néhány másik is, amik tényleg elég sok poént lelőnek a filmből.

  A címbeli kérdésre a válasz pedig az, hogy mindenféle szilikonprotézisekkel.

 • Ma reggel, mikor felkeltem, még nem is sejtettem, mennyire fontos nap ez a minden szempontból jellegtelennek induló hétfő, de szerencsére ez hamar megváltozott, megtudtam ugyanis, hogy

  ma van Paksi Endre 60. születésnapja!

  Mindezt a Facebook-oldalán jelentette be a zenekar, ami elsősorban azért volt jó, mert így ismét eszembe jutott a 18 évvel ezelőtti legendás debreceni koncertjük, ahol olyan örök klasszikusok hangzottak el, mint a Márhívó, vagy a Repatarurgyán.

  Közben egyébként szomorúan konstatáltam, hogy a másik feltöltést szerzői jogok miatt letiltották az országban, ami már csak azért is baj, mert ott timestampelve voltak a nóták, ennél meg nem, úgyhogy nehezebb megtalálni az egyes dalokat.

  Lazán kapcsolódik amúgy, hogy most tudtam meg azt is, hogy Paksi kedvenc itala nem más, mint az ásványvíz, ez a tudás pedig alapjaiban rengette meg az eddigi világképemet.

  Végső soron amúgy tök mindegy, hogy vannak-e timestampek, mert ha egyszer nekiáll az ember ennek a felvételnek, akkor tutira végig is fogja hallgatni, és közben önkívületben üvölti majd, hogy

  innovált kutyák.PNG
  Fotó: youtube

  Paksi Endrének nagyon boldog születésnapot kívánunk, és reméljük, hogy nem kell majd órákon át lézengenie és ténferegnie egy ón meghívóra várva.