Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Screenshot from 2018-12-16 12-56-30.png

  Tessék, ez itt a Saturday Night Live tegnap esti műsorának egy szegmense, amiben két dologra lehet odafigyelni: az egyik Cyrus hangja és előadásmódja, a másik meg az a ragasztószalag, ami ennnek az estének a láthatatlan hőse volt, és garantálta, hogy a blézer (zakó? kiskabát? mente? dzseki? kardigán?) alá semmit magára nem húzó énekesnő ne villantson egy tudományosabb összeget érőt szombat este, élőben, az NBC-n.

 • Legalábbis Sydney-ben, ahol egy Facebookon terjedő videó szerint kisebb hurrikán csapott le. A vihar egyébként az ottani nyárban csapott le, a városban még éjszaka is húsz fok fölött van a hőmérséklet.

  Mármint kivéve amikor ilyesmi történik.

 • Az igazából szerelem bájos hódításával próbálja Theresa May-t rávenni egy holland politikus a békés brexitre. Hogy ne legyen hiszti, és a britek később is ehessenek rendes angol reggelit hollandok brabanti sonkájával. 

  Ha a dolog a D66 színeiben politizáló, földrajz képzettségű, képviselőként elsősorban gazdasági ügyekkel foglalkozó Kees Verhoevennek bejön a dolog, ahogy Marknak Juliettel, akkor May valahogy így reagál:  

 • Megérkezett a havazás az országba szombat hajnalban, ami nem kímélte Budapestet sem. Az időkép vasárnap azt írta, a friss hóadatokat és előrejelzéseket figyelembe véve hétfőig az ország déli felén többfelé 15-20, néhol 20-25 centis hóréteg is kialakulhat.

  Mohai Balázs, az MTI fotósa csinált néhány szép fotót a behavazódott Budapestről éjszaka, a levegőből. Kattintson a galériáért!