Koronavírus adatok

2022. jan. 18.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Piroska
-4 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Legalábbis az Instagram-oldalán.

  Mint arról hétfőn az Index is beszámolt, Kulcsár Edina felfedte, hogy válása közben szerelmes lett, méghozzá Varga Márk rapperbe, aki G.w.M. művésznéven járja a színpadokat. Az újdonsült szerelmesek mindezt egy-egy Instagram-posztban tudatták követőikkel, sokan kiszúrták azonban, hogy Edina profilján még mindig a Szabó-Kulcsár vezetéknév szerepelt. 

  Egészen mostanáig,

  kedd reggelre ugyanis a modell frissítette profilja leírását, így már csak egyszerűen Kulcsár Edinaként szerepel a platformon.

 • Nem sokszor láthatunk hasonlót a képregényóriástól. 

  moon
  Fotó: YouTube

  Szokatlanul sötét és véres előzetest kapott a Disney Plusra érkező Moon Knight sorozat, amiben Oscar Isaac nincs a legjobb bőrben. 

  Nehezen tudja megkülönböztetni a valóságot a képzelettől, furcsa alakokat lát a sötétben, ráadásul megjelenik egy titokzatos alak is Eathan Hawk személyében, aki mintha tudná, hogy mi a gond vele.

  A részben Budapesten és Szentendrén forgatott sorozat nem a megszokott MARVEL termékek érzését kelti az emberben, sokkal nyersebb, erőszakosabb, inkább felnőtteknek szóló sorozatnak ígérkezik a Moon Knight, ami nem meglepő, lévén a karaktert sokszor Batmanhez hasonlítják, akinek több személyisége is van, az erejét pedig egy holdistentől kapja.

   

 • A Riverdale sorozat szívtiprója ruha nélkül hódít a Lacoste legújabb kampányában.

  GettyImages-937971828
  Fotó: Gabriel Olsen / Getty Images Hungary

  Alig néhány hónapja nézett apai örömök elé a 24 éves színész, KJ Apa, máris visszatért a rivaldafénybe, egy sokat mutató fotósorozattal. A képek a márka alsónadrágjainak reklámozásához készültek, KJ pedig nem okoz csalódást.

  00554243 000002
  Fotó: Lacoste via Bestimage
 • Az olimpia február 4-én veszi majd kezdetét és a kínai kormányzat célul tűzte ki, hogy addig – amennyire ez lehetséges – felszámolják a koronavírust az országban. Emellett az olimpiai faluban is arra fognak törekedni, hogy ne kezdjen el terjedni a fertőzés.

  Ebben segít az is, hogy a helyszínen működő éttermet automatizálták. Ezt már üzembe is helyezték, és az alábbi videón látható, hogy miként készítik és szervírozzák a robotok az ételeket:

  Az elkészült ételt a plafonról eresztik le kis tálcákon, a sportolók pedig azt is láthatják majd, hogy miként készítik el a masinák a betevőt.

  (via Reuters)

  Robot.png