Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Őszintén mesélt függőségéről a topmodell.

    Cara Delevingne sosem titkolta, hogy korábban meggyűlt a baja az alkohollal és a kábítószerekkel is. Függőségeivel két évvel ezelőtt számolt le végleg, miután viszontlátott magáról egy bódult állapotban készült, valóban ijesztő felvételt a 2022-es Burning Man fesztivál után.

    „Régen azt hittem, a drogok és az alkohol segítenek megbirkózni a dolgokkal. De nem, csak szomorúan és szuper depressziósan tartottak. Úgy érzem visszakaptam az erőm, és most már nem irányítanak más dolgok engem” – nyilatkozta a Sunday Timesnak, hozzátéve: rengeteg lehetőséget köszönhet józanságának, például legújabb szerepét a londoni West Enden, de otthona márciusi leégését sem tudta volna feldolgozni másképp. 

    Bár a poharat letette, Delevingne ugyanúgy jár bulizni, mint korábban. A múlt hónapban tartott Glastonbury fesztiválon is ital nélkül mulatott barátnőjével, Anya Taylor-Joy színésznővel. Mint mondta, kicsit büdös volt, fájt a lába és nem maradt fent olyan sokáig, de így is ugyanolyan jól érezte magát.

    Sőt, az interjúban első alkoholhoz kapcsolódó emlékét is felidézte, amely 2001-ben volt, nagynénikéje esküvőjén: „Berúgtam aznap. Nyolc éves voltam, milyen őrült kor ahhoz, hogy berúgj”– vallotta be az angol modell-színésznő.

  • Igazi atyai jótanácsokkal látta el.

    Mindig is rendkívül jó apa hírében állt Matthew McConaughey, aki évek óta rendszerességgel el szokta vinni családját a vörös szőnyeges premierjeire. Ugyan az 54 esztendős színész ilyenkor örömmel mutatkozik szeretteivel, de a magánéletében már inkább igyekszik megóvni őket a rivaldafénytől. 

    McConaughey és modell felesége, Camila Alves három gyermek büszke szülei: elsőszülött fiuk, Levi mellett van egy 14 éves lányuk, Vida, illetve legkisebb fiuk Livingston pedig a 11-et töltötte be. Az Úriemberek és a Csillagok között sztárja ezúttal közösségi oldalán osztott meg videót, melyben a 16. születésnapját ünneplő idősebb fiának, Levinek adott néhány jótanácsot a jeles nap alkalmából.

    Jól van Levi, kezdesz felnőni, haver. Hamarosan önálló leszel. Én és anyukád reméljük, hogy a lehető legjobb munkát végeztük a neveléseddel. Nem leszünk ott neked örökké mint védőháló ebben a csodálatos, vad világban. Te csak menj, érezd jól magad! Figyelj a környezetedre! Légy önmagad! Tudd, hogy mikor mondj igent, mikor mondj nemet, és azt is, mikor mondj talánt. Lásd meg a jót mindenki másban, de vedd figyelembe, hogy nem mindenki figyel oda ennyire másokra. Használd ki az időd! Élvezd az utazást!

    – intézte fiához szavait McConaughey.

    (via 24.hu)

  • Két évig alkottak egy párt.

    Véget ért L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata, amelyet maga az énekesnő erősített meg Instagram oldalán.

    „Nem szeretném ezt a két évet egy Instagram-történetbe belesűríteni, és talán nem is lehet. Viszont szeretném megragadni az alkalmat, hogy megtörjem a csendet. Egy ideje már nem alkatunk egy párt Lacival, és a jelenlegi helyzettel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni” – írta 24 óráig elérhető történetében vasárnap este az X-Faktor egykori felfedezettje. 

    A pár nemrég az Ázsia Expressz új évadában is szerepelt, a tavaszi, Fülöp-szigeteki forgatások előtt azonban már arról szóltak a hírek, hogy válságban lehet szerelmük. Korábban már szakítottak is egyszer, végül tavaly decemberben találtak újra egymásra egy "rövid mosolyszünet" után. Hogy ezúttal is erről lehet-e szó, egyelőre nem tudni.

  • Már évek óta együtt voltak, amikor Tom Ackerley elárulta a színésznőnek a dolgot.

    Margot Robbie és Tom Ackerley, akik jelenleg az első közös gyermeküket várják, 2016-ban házasodtak össze. Idilli kapcsolatuk titkára sokan kíváncsiak lennének, főleg, hogy saját bevallásuk szerint csak egy dolgon szoktak veszekedni, pedig munkájuk révén sokszor a nap 24 óráját együtt töltik.

    A színésznő és a filmproducer féltve őrzik magánéletüket, s a nyilvánosság előtt is csak ritkán mutatkoznak együtt, időnként azonban elcsepegtetnek egy-két dolgot házasságukról. Így derült ki egy beszélgetős műsorban, hogy Robbie rajong a Harry Potter-filmekért, ám sokáig mégsem tudta, hogy Tom Ackerley is szerepet kapott a filmsorozatban.

    A férjem is szerepel a Harry Potter-filmekben. Tudom-tudom, mondtam is neki, miért nem osztotta ezt meg velem hamarabb, mert akkor hamarabb összeházasodtunk volna! De csak egy statiszta volt gyerekként. A mardekáros statiszták közé tartozott, látható is a harmadik filmben, amikor Draco eltolja az útból őt és néhány másik gyereket, hogy láthassa Csikócsőrt, a hippogriffet

    – mesélte a 34 éves színésznő, aki 2013 óta ismeri Ackerley-t, aki nem csak a Harry Potter és az azkabani fogolyban tűnt fel, hanem a Harry Potter és a bölcsek köve és a Harry Potter és a Titkok Kamrája című részekben is egy roxforti varázslótanoncot alakított. 

    (via LadBible)