Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • HIába ismeri ma már az egész ország a Dj munkásságát, koránt sem indult egyszerűen Lotfi Begi pályája. 

    Lotfi Begi
    Lotfi Begi
    Fotó: Nagy Tamás / Index

    Ahogyan a legtöbb sikeres ember, úgy napjaink egyik legelismertebb hazai lemezlovasa, Lotfi Begi is már meglehetősen fiatalon elhatározta, hogy mivel szeretne foglalkozni, ám ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a megvalósítás koránt sem volt egyszerű.

    Annak ellenére ugyanis, hogy szülei mindenben támogatták, a gimnáziumi éveket követően édesanya komoly ultimátumot adott neki: vagy elmegy egyetemre, és támogatják, vagy pedig a zenélést választja, akkor viszont nincs tovább maradása. 

    Konkrétan azt mondta anyám, hogy ha ezzel akarok foglalkozni, ott az ajtó. Gimi után nem vettek fel elsőre az egyetemre, ezért azt mondta, jó, akkor elmész előkészítőre és felvételizel jövőre, de ha zenével akarsz foglalkozni, DJ akarsz lenni, ott az ajtó. Szerintem csak blöffölt, de azt mondtam: hát jó, akkor az ajtót választom. Akkor volt jó pár év, amikor nem is beszéltünk egymással, ami tényleg trauma volt

    – mesélte a Szembe Sorel című YouTube-műsorban az előadó, aki azóta már szülei elismerését élvezheti, akik nagyon büszkék arra, amit fiuk elért.