Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nemrég bemutatták a PawCode AirLeash elnevezésű láthatatlan kutyapórázt, amely gombnyomásra képes megállítani a kedvencünket, ha túl messzire menne. Lényegében a kutyák így extra szabadságérzetet nyernek, miközben a kontroll továbbra is gazdi kezében van.

  Az AirLeash egy olyan különleges hámból áll, amely mobilról irányítható, és könnyen lassításra vagy megállásra készteti az állatot. A tulajdonosok beállíthatnak egy határt is a kedvencük számára, így amikor eléri azt, egy egyenletesen visszahúzódó zsinór leszűkíti a mozgástartományát.

  Ez pedig azt jelenti, hogy a háziállat szabadon kószálhat anélkül, hogy pórázon kellene rángatni, ha olyan helyre megy, ahová épp nem kellene. A nem mindennapi eszköz mögött álló csapat ígérete szerint a négylábúak nem éreznek semmilyen kellemetlenséget – csak egy rántással egyenértékű „fék” van benne. Az alábbi galériára kattintva megtekintheti, hogyan is működik.

 • Mindenki azt kérdezi, mit szólhat ehhez a férje. 

  Igazi kommentháborút eredményezett az a lapozható bejegyzés, amellyel Palvin Barbara jelentkezett a minap a közösségi oldalán. Az Egyesült Államokban élő magyar modell az Instagramján tette közzé a fotókat, amelyeken egy felsliccelt fehér ruhában pózol a cannes-i filmfesztivál Kilian Paris Sunkissed Goddess partiján.

  A modell a bejegyzésének harmadik eleme a legérdekesebb, amelyen az látható, ahogy Palvin két férfi között ül, méghozzá meglehetősen közel. Míg az egyik férfi, Juaney Montoyag színész a kezét érinti, s közel bújik hozzá, addig a másik, Marc Eram stylist a modell térdét markolja éppen. De mellettük van az ausztrál modell, Bambi Northwood-Blyth is. Ez a beállítás azt a hatást kelti, mintha nagyon szoros viszonyt ápolnának egymással. Marc Erammal bizonyosan, hiszen a férfi Palvin Barbara esküvői ruhájának megálmodásában is részt vett.

  A fotó több rajongónál is kiverte a biztosítékot, mondván, férjes asszony ilyet nem csinálhat.

  „Ő nem férjnél van?” 

  „Nem lényeg, milyen munkád van. Semmilyen munka miatt nem lenne szabad elvesztened a tisztaságodat. Ha házas vagy, más férfiaknak nem szabadna így hozzád érniük. Ennyi. Szeretem Barbarát, nem utálkozom, de nekem ez túl sok... Ez túlságosan rosszra csábító, aki pedig ezzel nem ért egyet, az vagy vak, vagy megtagadja a valóságot” – jegyezték meg páran, mire mások megvédték a modellt, mondván, munkája révén gyakran kell ilyen közel bújva pózolnia másokhoz, s hogy ezzel semmi olyat nem tett, amiért férje, Dylan Sprouse haragudhatna.

  Az említett fotóért lapozni kell.

 • A Rét című daltól zengett az aluljáró. Hidegrázós videó következik.

  Képernyőkép 2024-05-26 162210.png
  Fotó: TikTok

  Nem túlzás azt mondani, hogy jelenleg rengetegen Azahriah-lázban égnek, a 22 éves előadó ugyanis vasárnap este már zsinórban harmadik alkalommal tölti meg a Puskás Arénát. Emiatt még a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) is kiadott egy közleményt, javasolva, hogy a koncertre igyekvők autó helyett inkább a tömegközlekedési eszközöket válasszák. 

  Éppen ezért lehetett, hogy a gigakoncert után a Keleti pályaudvarnál is jókora tömeg gyűlt össze. Minden bizonnyal ezt ragadta meg néhány utcazenész is, akik a Rét című dalt játszva maguk köré csalogattak mindenkit. A TikTokra is felkerült erről egy videó, amelyen jól látható, milyen összetartóak az Azahriah-rajongók. A közönség ráadásul rendkívül színes volt: kulturáltan bulizott és énekelt együtt minden korosztály.

 • A minap ünnepelte első születésnapját a Madame Tussauds Budapest, ahová e különleges évforduló apropójából a pankrátorból lett hollywoodi filmcsillag, Dwayne Johnson viaszfiguráját is kiállították. A szülinapi VIP eseményre Kiszel Tünde és lánya, Hunyadi Donatella is meghívást kapott, akik több fotót is megosztottak a közösségi oldalakon.

  A naptárdíva Brad Pitt-tel, Sissivel, Lady Gagával, Palvin Barbarával, Karády Katalinnal, Hosszú Katinkával, Zámbó Jimmyvel és Puskás Öcsivel is csinált közös képet, pontosabban azok viaszmásával.

  Kiszel Tünde egy TikTok-videóval is meglepte rajongóit.

  @kiszel_tunde A Madame Tussauds Budapest első születésnapi VIP eseményére kaptunk meghivàst! 🎂🥂✨🎁🎈🥳🎉❤️ Dwayne Johnsonnal ünnepli első születésnapját a Madame Tussauds Budapest! 🎂🥂💛 A hollywoodi világsztár mától a Palazzo Dorottya falai között várja a kedves látogatókat! ⭐✨❤️ Boldog születésnapot kívánunk , Madame Tussauds Budapest! 💐🍰♥️ A videón: Leonardo Wilhelm DiCaprio, Peter Michael Falk - Columbo - Lady Gaga, Freddie Mercury, Sissi – A magyarok királynéja - Dwayne Johnson, Zámbó Jimmy, Liszt Ferenc…. #madametussaudsbudapest #happybirthday #panopticon #stars #love ♬ Dance You Outta My Head - Cat Janice