Tamás
-7 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Meghan & Harry
  Fotó: Dan Kitwood / Getty Images Hungary

  Nyakunkon az elmúlt időszak egyik legjobban várt interjúja, amit Oprah Winfrey műsorában nézhetnek majd meg. A műsor vendégei pedig nem mások, mint a már rengeteg hír és botrány hősei, Meghan Markle és Harry herceg. A téma pedig a sokak által foglalkoztatott királyi család elhagyása lesz. A kilépési okokról csak találgatások és spekulációk voltak, de nem sokáig, mivel az a szóbeszéd járja, hogy ebben a műsorban csakis kizárólag Oprah Winfrey-nek adnak őszinte és mélyinterjút. Egy kivágott kis ízelítőben Harry nyilatkozik a következőképpen:

  Megkönnyebbültnek érzem magam és boldog vagyok, hogy itt ülhetek és veled beszélgethetek a feleségem mellett. El sem tudom képzelni, milyen lehetett édesanyámnak végigcsinálni mindezt egyedül még évekkel ezelőtt, mert számunkra ez hihetetlenül nehéz volt, de legalább itt voltunk végig egymásnak.

  Itt a herceg az aggodalmairól nyilatkozott, hiszen attól tartott, hogy felesége arra a sorsra juthat, mint édesanyja, Diana. Mivel feleségét sem kímélték a paparazzik. Ezeknél a szituációknál úgy érezte, hogy a családjáért bármire képes lenne.

  A kivágott részt itt lehet megtekinteni:

  Az interjú március 7-én kerül majd adásba a CBS csatornáján.

 • chrissy-teigen-buli
  Fotó: instagram / chrissyteigen

  Chrissy Teigen nosztalgiázott egyet, és bulit csapott, ahol magára kapta régi munkahelye, a Hooters egyenruháját. Ezenkívül mindent narancssárga és ezüst lufik borítottak, csak hogy teljes legyen az élmény. 

  Vissza a gyökereimhez. Felszolgáló voltam a Hottersnél. A rövidnaci annyit változott!!!

   

 • Megint készült egy összeállítás azokról az ételekről, amiket korábbi gyorséttermi dolgozók beszámolói alapján soha nem szabad kérni. Konkrétan az összes ilyen kis, közepes és nagy kifőzde, valamint a különböző franchise-éttermek teljes kínálatát fel lehetne sorolni. De akár ki is lehetne hagyni mindent, hisz ezek lehet, hogy elszigetelt esetek, lehet, hogy évekkel korábban történtek, lehet, hogy csak egy konkrét étteremre, nem az ország több pontján fellelhető összes beülőre értendők. A NÉBIH is szokott a cikkben leírtakhoz hasonló horrorisztikus konyhai körülményeket videózni, ezért sem lehet általánosítani, hogy soha sehol nem szabad rendelni pizzát, hamburgert, mert egy helyen a lisztes vödörben patkányok hátán lovagoltak a csótányok.

  A cikk alapján azt lehetne mondani, hogy soha ne rendeljünk semmit, ami már gyanúsan régóta áll a melegítőtálcán. Kerüljük a csirkés pitét, a csilis babot, a kukoricát, az amerikai káposztasalátát és lényegében mindent. A legjobb, ha beállunk a szakács mellé, és végignézzük, hogy mit csinál. De igazából akkor sem tudjuk, hogy az alapanyag esetleg nem landolt-e fél napja a padlón. 

  A legjobb, ha otthon főzünk, nem igaz? Sőt, az a tuti, ha mi neveljük a csirkét, mi ültetjük a krumplit, mi préseljük ki a napraforgóból az olajat, akkor biztos, hogy semmi meglepetés nem kerül a tányérra. 

  (Boredpanda)

 • Pók.png
  Fotó: 9gag

  Ezeket a pókokat még Hagrid kedvéért sem követné senki se. Valaki dobjon egy érmét a Witchernek, mert ez már speciális embert igényel.

  Nem szeretnénk sok mondattal hozzájárulni, ahhoz, amit ezen a videón láthatunk. Csak annyit mondunk, hogy kellemesebb reggelt kívánunk mindenkinek.

  A videót itt lehet megnézni, csak is saját felelősségre.

  Ön mit tenne ebben a helyzetben?

  • 280
   Megfogom, mint a srác és arrébb tessékelem a pókokat
  • 196
   Sírnék a zuhany alatt The Sound Of Silence-et hallgatva
  • 182
   Kihívnék egy szakembert
  • 132
   Pánikolnék
  • 90
   Sírnék egy sarokban