Diána
12 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A kiadó közleménye szerint a megjelenés első hetében 1,1 millió példány fogyott el Bob Woodward könyvéből, a Fearből, amit Donald Trump elnökségéről írt. 

  Egyelőre kisebb fennakadások vannak a rendelések kiszolgálásában. A könyvről ebben a cikkünkben olvashat részletesebben. 

 • A Kőrös és a Tisza találkozása Csongrádnál. Rögtön kitalálható, hogy melyik a Tisza és melyik a Kőrös, nem?

  Hát, nem. A szőke Tisza lebukott, pont nem szőke, ellentétben a képen tényleg szőke Kőrössel.

 • Ezt írja a színház FB-oldalán: "Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy a Centrál Színház eheti előadásai technikai okokból elmaradnak. Ez alól kivételt képez a szeptember 18-i A lepkegyűjtő és a 21-i Dolgok, amikért érdemes élni előadások, melyeket változatlan időpontban megtartunk.

  Az előadások színvonalának emelése érdekében számos technikai újítás beépítését kezdtük meg. Sajnos a színházon kívül álló okokból, a megkötött szerződések dacára ezek még nem működnek üzembiztosan. A hibák kijavításán folyamatosan dolgoznak. A pótelőadások időpontjait és a jegyvisszaváltás részleteit a mai nap folyamán itt és a weboldalunkon is közöljük. Köszönjük megértéseteket!

 • Egy Urbanista-olvasó, Tibor küldött fotót és egy rövid levelet a Millenárisról. Mint a múlt héten írta:

  "Tavaszra felújították a park egész területét.  

  Sajnos a több napos fesztiválokkal májusra ezt sikerült elég szépen leamortizálni a frissen lefektetett gyepszőnyeget. A fűre telepített bódék elbontása után megbarnult hiányos maradt a terület. Ennek helyreállítása mind a mai napig nem történt meg rendesen. Több helyen foltokban hiányzik a fű és a többi részen sem egységes a színe.

  Azért a nyár közepére már lehetett használni napozásra, piknikezésre és a többi olyan dologra amire egy parkot szoktak használni a környék lakói.

  Amiért erre a levél írására rászántam magam az az a probléma, hogy a hétvégén ismét lesz egy fesztivál a parkban aminek a bódéit most telepítik a fűre!

  Ezek nagy  száma és elhelyezése szerintem  azt foglya eredményezni az előzőekben tapasztaltak alapján, hogy tönkreteszik a füves terület nagy részét. Felháborítónak tartom, hogy felújítanak gondolom nem kevés pénzért egy parkot és meg sem próbálják ezt ebben az állapotban tartani, hanem annak ellenére, hogy tapasztalatból tudhatják mit okoz egy ilyen több napos fesztivál mégis erre használják a park füves területét. Miért újítanak fel valamit ha nem akarják azt megtartani a legszebb állapotában? Ennyi erővel le is betonozhatták volna az egészet."

    Majd ma ezt a képet küldte hozzá:

  A helyzet persze még így sokkal jobb, mint volt a felújítás előtt, szóval reménykedjünk benne, hogy mindez csak átmeneti zavar.