Zoltán
21 °C
36 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Conan O’Brien műsora 11 év után véget ér, aminek utolsó epizódja holnap kerül adásba. Utolsó vendégei között volt Seth Rogen is, aki márciusban alapított kannabisz céget.

  conan.png
  Fotó: Team Coco / youtube

  Ezért nem meglepő, hogy amikor műsorvezető épp azon töprengett, hogy mit kezdjen majd a hirtelen jött rengeteg szabadidővel, Seth azt javasolta, hogy remek időtöltés a füvezés. Több se kellett a műsorvezetőnek, élő adásban gyújtott rá egy spanglira, amit aztán körbe is adtak. Habár Kaliforniában legális a marihuána, élő adásban ritkán lehet ilyet látni, ezért egy ponton még Conan is feltette a kérdést, hogy

  Ó, mit fognak velem csinálni?

  A műsorvezető egyébként nem tűnik el teljesen a képernyőről, az HBO Maxon egy új műsorban láthatjuk majd, amiről egyelőre nem tudni részleteket.

 • Az Indiana Jones ötödik részének forgatása már javában tart, nemrég az is kiderült, hogy ki lesz Harrison Ford új párja

  GettyImages-168583215
  Fotó: Paramount Pictures / Getty Images Hungary

  A Variety értesülései szerint a 78 éves színész megsérült a forgatás alatt, ezért most egy darabig nélküle folytatják majd, amíg felépül. Állítólag egy harcjelenet miatt szerzett vállsérülést, de azt egyelőre nem tudni, hogy mennyire súlyos a dolog.

  Nem ez az első eset Ford karrierje során, hogy lesérül a felvételek közben.

  Korábban ugyanis az Indiana Jones és a végzet temploma közben hátsérülést szenvedett, a Star Wars: Az ébredő Erő forgatásán pedig lábsérülése lett. 

  Az Indiana Jones 5 már többször is el lett halasztva, de a jelenlegi tervek szerint 2022. július 29-én debütál majd a mozikban. Ez majdnem 15 évvel a legutóbbi rész, a 2008-as Indiana Jones és a kristálykoponya királysága után, és több mint négy évtizeddel az első rész, az 1981-es Az elveszett frigyláda fosztogatói után lesz.

 • A lemez harmincéves születésnapja alkalmából a Metallica újra kiadja 1991-es, a zenekar nevével azonos címre hallgató albumát, amely mint fekete lemez vonult be a zene történelmébe.

  A harmincéves jubileum kapcsán az újrakevert lemez egy gyűjtői dobozban érkezik majd, benne két hanglemezzel, egy képlemezzel, három élő felvételeket tartalmazó hanglemezzel, tizennégy CD-vel, hat DVD-vel és egy kemény borítós könyvvel. A zenekar közleménye szerint ezeken kívül még lesznek exkluzív ajándékok is a szettben.

  A fekete lemez születésnapjának megünnepléseként emellett egy 53 dalt tartalmazó feldolgozásalbum is kiadásra kerül majd The Metallica Blacklist címen. A feldolgozáslemez különböző szegmensekre lesz bontva, melyeken eltérő műfajokban zenélő művészek dolgozzák fel a fekete lemez tizenkét dalát saját stílusukban. A zenekar úgy válogatta össze a feldolgozások elkészítésére megkért művészeket, hogy legyenek köztük a Metallicával korábban egy színpadon is zenélő zenekarok és olyanok is, akik fiatalabbak, mint az 1991-es album.

  A zenekar szerint ezzel még jobban megerősítik az album időtlen mivoltát.

  Az Enter Sandman című számot például Mac DeMarco, a Weezer és Rina Sawayama feldolgozásában is meghallgathatjuk majd, de Annie Clark St. Vincent alteregója is hallható lesz a Sas But True című dalon. Az indie zenészeken kívül olyan popsztárok is feltűnnek a nevek közt, mint Miley Cyrus, Elton John vagy a dél-amerikai szupersztár, J Balvin.

   A The Metallica Blacklist digitálisan lesz elérhető, a zenekar pedig a lemezből származó teljes bevételt saját All Within My Hands alapítványába és a feldolgozásokon dolgozó zenészek által választott különböző segélyszervezetek számára utalja majd.

  A Blacklist-en dolgozó zenészek listája és a bevételekből származó alapítványok listája a zenekar weboldalán átböngészhető.

 • GettyImages-1160891141
  Fotó: Pacific Press / Getty Images Hungary

  Betelt a pohár: amíg a szomszédok gyanútlanul élték mindennapjaikat, Ed Sheeran birtokán újabb faház nőtt ki a földből, és ez már a Suffolk megyei tanácsot is cselekvésre késztette. A zenész évek óta borzolja a kedélyeket építkezési ámokfutásával, amelynek terepe a szülővárosa, Framlingham közelében található falu.

  Az énekes egyébként saját magát buktatta le az Instagramon, amikor az új épületből az alábbi fotót posztolta:

  A csendes település lakói az alábbi ingatlanfejlesztések miatt kerültek lincshangulatba: 

  • Miután 2012-ben megvette első otthonát Framlingham, gyorsan hozzácsapta a szomszédos épületet is.
  • 2016-ban megvette a farmjával szemben álló, négy hálószobás házat, majd gyorsan egy közeli nyaraló  tulajdonosának is visszautasíthatatlan ajánlatot tett.
  • Három évvel később azzal rendezte a vitát az egyik szomszédjával, aki az építkezésekre panaszkodott, hogy az ő házát is megvásárolta.
  • Azóta épített egy kápolnát, egy edzőtermet, egy kocsmát és egy mesterséges tavat, amely azonban a szomszédok szerint valójában egy gigantikus méretű luxusmedence.

  A most felépített faház gyanúsan közel van a kocsmához, és közelben élők azonnal riadót fújtak. Ed Sheerannek meg kell jelennie a Suffolk megyei tanács előtt, hogy bemutassa az építési engedélyt, és beszámoljon arról, milyen funkciója lesz az épületnek.