Botond, Mózes
EUR 385,86 Ft
USD 370,43 Ft
12 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megtalálták a tatár karaktereket a magyar–mongol–angol koprodukcióban készülő, 1242 – A Nyugat kapujában című filmhez. A készülő történelmi akció-dráma producere. Sipos Kornél és a rendező Soós Péter Mongóliába utazott az autentikus casting kedvéért. A Sipos Kornél facebook oldalán posztolt képek arról tanúskodnak, hogy a legjobb helyen keresgélnek.

  Mint erről az Index is hírt adott a készülő akció-drámában Kevin Spacey játszhatja a főgonoszt, Christopher Lambert pedig várhatóan egy idős lovag lesz.

  A Nemzeti Filmintézet 1,26 milliárd forintos gyártási támogatásával készülő film a XIII. századba repít vissza, amikor Batu kán, a világhódító Dzsingisz kán unokája seregével Esztergom falai alá ér. Európa meghódítása előtt el kell söpörnie útjából a magyar várat. A maroknyi védő Euszebiost kanonok és a spanyol zsoldoskapitány, Simon vezetésével az utolsó harcra készül.

 • Persze nem úgy, ahogyan azt elsőre gondolná.

  GettyImages-1205141354
  Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, mostanra szinte biztossá vált, hogy Johnny Depp már nem tér vissza Jack Sparrow szerepébe, a Karib-tenger kalózai franchise azonban ettől függetlenül még él, és úgy néz ki, két új film is fog készülni.

  Jerry Bruckheimer, A Karib-tenger kalózai filmek producere a The Times-nak adott nemrégiben interjút, melyben megerősítette,

  hogy a jövőben Margot Robbie lehet a film arca,

  azt azonban szinte biztosra vehetjük, hogy egy teljesen új szerepben, tehát Jack Sparrow karaktere nem lesz hirtelen nő.

  Való igaz, hogy Margot Robbie-val tárgyalunk, egyelőre két Kalózok forgatókönyvet készítünk. Az egyikben szereplne, a másikban nem

  — árulta el szűkszavúan a producer.

 • Halálos fenyegetéseket kapott az a pékség, akik Amber Heardnek küldtek egy levágott ujjú kézfej formájú tortát és egy üveg vodkát.

  A Dessert Boxes nevű pékség TikTokra is feltölötte a tortáról készült videót, mint mondták, számítottak arra, hogy az akció után néhányan ki fognak akadni rájuk

  "Kaptunk egy csomó emailt a rajongóktól, akik támogatásukat fejezték ki, illetve jelezték is, hogy vásárolnának tőlünk. Aztán voltak olyanok is, akik azzal fenyegettek, hogy megölnek minket."

  A TikTok videót már félmilliónál is többen látták, a pékség pedg jelezte, hogy elküldik a dobozt Amber Heardnek.

 • Az idei, 2022-es Billboard Music Awards vörös szőnyege úgy látszik, tartogatott egy-két meglepetést.

  GettyImages-1340003693
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, a zenei díjátadó gála vörös szőnyegén Kylie Jenner és négyéves kislánya, Stormi Webster is megfordult – utóbbinak ruhája ráadásul nem kis felháborodást váltott ki a rajongókból, a dráma azonban itt még nem ért véget. 

  Megérkezett a szőnyegre ugyanis Megan Fox és férje, az ezúttal lilahajú Machine Gun Kelly, akik kivételesen most egészen normálisan viselkedtek, de Megannak azért sikerült egy olyan dekoltázst villantania, mellyel mindenki figyelmét magára szögezte.

  Íme: