Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Luke Budworth, aki a konyháját felújította, váratlanul egy közel 400 éves, nemzeti jelentőségű történelmi festményeket fedezett fel lakása falán. A 29 éves férfi megdöbbenve fedezte fel az ősi frízeket az angliai Yorkban lévő otthonában. Úgy gondolják, hogy a festmények 1660-ból származhatnak, (magyarán régebbiek, mint maga a lakás), és elképesztő jelentőségűek lehetnek.

  A festmény első részleteit a konyhai szerelők fedezték fel, akik tavaly év végén az étkezőnek a felújításán dolgoztak. Azóta Luke a festmény további darabjait fedezte fel, amelyeket a mennyezet alatt, valamint a kémény két oldalán lévő deszkákba beágyazva találtak. Természetesen mondani sem kell mekkora kincsre talált a férfi, akit vélhetően neves múzeumok fognak felkeresni a darabért.

 • Szabó András Csutira néhány hónapja ismét rátalálta a szerelem egy 26 éves egyetemista lány személyében. Bár az üzletember sokáig szerette volna megóvni kapcsolatát a nyilvánosságtól, a kíváncsi rajongók elől nem sok mindent lehetett eltitkolni. A követők az Instagramon szúrták ki Sudár Bianka személyi edző profilját, amelynek a bejegyzéseire Csuti többször is reagált.

  Egy ponton túl feleslegessé is vált a titkolózás, ezért legutóbb elárulta, hogy többnapos álomnyaralásra készül utazni Dominikára a kedvesével. Akkor azt mondta, az út a kapcsolatuk és a szerelmük egyfajta megkoronázása lesz.

  Hihetetlen jól érzem magam ebben a kapcsolatban. Hihetetlen jó dolog ezt az egészet tapasztalás útján végigjárni Biussal. (...) De próbálom óvni ezt az egészet, mert most minden tökéletes

  – mondta.

  A külföldi pihenésüket egyedül a visszaút reptéri kálváriája bolygatta meg. Az influenszer ugyanis szeretett volna visszaérni a Ferencváros–Leverkusen labdarúgó-mérkőzésre, a repülőtéren való várakozás miatt azonban kénytelen volt lemondani erről, mivel végül csak hosszas késéssel tudtak hazajönni.

  Barátai meglepetés Azahriah-koncertje és az azt követő római mérkőzés azonban mindenért kárpótolta Csutit.

 • Nem járt sikerrel a szárnyas.

  Lebukott egy drogfutár a kanadai Brit Kolumbiában, aki egy farmerből készített hátizsákban próbált meg kábítószert becsempészni a helyi börtönbe – csakhogy a gyanúsított történetesen egy galamb.

  Az állatot nem tudni, kik és honnan küldték, de az őrökben már az is felmerült – mivel  nem ez volt az első eset –, hogy a madarak igazából a börtönben laknak, csak ki-kijárnak, hogy beszállíthassák az árut az intézmény falai mögé.

  A módszer nem új keletű: mivel a galambok jól tájékozódnak, pontosak, és sokat tudnak repülni, ráadásul nem is feltétlenül gyanúsak, jó ideje használják már őket ilyen célokra. Ahogy azt a börtön igazgatója is elmondta: ebben az esetben azonban a feladót és a címzettet is lehetetlen kideríteni, így egyedül a rendszeres ellenőrzésekkel fékezhető meg a madaras drogbiznisz.

  (via RTL)

 • Még tavaly júliusban számoltunk be arról, hogy a Magyar Közút munkatársai közösségi oldalukon indítottak szavazást, hogy mentett kisállatuknak milyen nevet adjanak. Az alig egykilós fekete kutyát – Emkát, mint megszavazták – akkor találták, amikor a Pusztamonostor–Jászárokszállás összekötőúton végeztek felújítást előkészítő munkálatokat. Ekkor hallották meg a nyüszítését egy árok irányából. Mellette lévő testvére sajnos nem volt ilyen szerencsés, az egyedüli kis túlélőt a mérnökök fogadták örökbe. 

  Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  A Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai által pátyolgatott szőrgombóc sorsáról folyamatosan beszámoltak videók és képek formájában. A jászberényi mérnökség dolgozói saját költségükön biztosítják, hogy Emkának gondtalan élete legyen új lakhelyén, aki persze, ha étekről van szó, nem is fogja vissza magát.

  A négylábú felől legutóbb akkor hallhattunk, amikor karácsony alkalmából csúnya pulcsit húzott a Gyermekgyógyítók kampányához. Most a jászberényi dolgozók jóvoltából újabb helyzetjelentést kaptunk. Emká hatalmasra nőt. A felcseperedéshez egy aranyos kis videót is csatoltak, a következőt írva hozzá:

  Emká, a nagykutya. Tavaly nyáron mentették meg jászberényi kollégáink videónk főszereplőjét, Emkát. Az ország egyik leghíresebb kutyája nemcsak a rajongótáborát növelte az elmúlt időszakban, hanem saját testsúlyát is. Így lett rövid idő alatt zsebkutyából nagykutya. Emká élete továbbra is irigylésre méltó. Amilyen nehezen indult a kis élete, annyira sokat kap vissza jászberényi kollégáinktól, akik mindent megadnak számára, hogy boldog, gondtalan kutyaévei legyenek a mérnökségen

  – olvasható Facebook-posztjukban.