Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Severe Weather Europe tette közzé a felvételt, amit múlt kedden készítettek a kanadai Quebecben. 

    xxgV02z - Imgur.gif

    A jelenség akkor fordul elő, ha komolyabb esőzések miatt kiázik a föld, és így a szél kis mértékben képes kirántani a fákat a helyükről. Szélsőséges esetben egyébként ki is ránthatja a gyengébb gyökérzettel rendelkező fákat a földből a szél, mondta egy kanadai arborista a lapnak.

  • A dél-karolinai Clemsonban történt az eset, az egyetemi buliban sokan ugráltak és táncoltak, amikor hirtelen beszakadt a padló, és tömegek estek le a pincébe. A felvételen az is látszik, ahogy a peremen lévők próbálnak visszamászni.

    Összesen 30 embert kellett kórházba szállítani törésekkel és zúzódásokkal, de senkinek nem esett komolyabb bántódása, ami a hatóságok szerint óriási szerencse. A bulinak helyt adó közösségi házat 2004-ben építették, tehát nem is kifejezetten öreg épületről van szó.

    30serult