Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Most kedden kötött egymással házasságot Norah és Malcolm Yates 30 év kapcsolat után. Az eset különlegessége, hogy Norah 100, Malcolm pedig 74 éves.

  Norah és Malcolm Yates
  Norah és Malcolm Yates
  Fotó: CoverageCare / Twitter

  A BBC cikkéből kiderül, hogy Norah már kétszer elvált, végül harmadjára találta meg magának az igazit Malcolm személyében.

  A pár az esküvőn az ABBA-tól a Dancing Queen c. számra vonult be, és a hölgy arra a kérdésre, hogy megérte-e ennyi évet várni az esküvőre, azt válaszolta, hogy

  Hát persze. Még többet is várnék, ha kell.

 • Feladta magát Francisco Tejón, ismertebb nevén Isco, Spanyolország egyik legkeresettebb drogbárója. A Marokkóból Dél-Spanyolországba tartó hasisellátásért felelős Castana-klán fejét 2016 óta kőrözték, de végül úgy bukott le, hogy egy spanyol énekes videóklipjében játszotta a jampecet.

  A videóklipet azóta már eltávolították a Youtube-ról, de jó alapot szolgált ahhoz a rendőrségnek, hogy a rajtuk nevető Iscónak a nyomába eredjenek úgy, hogy végül kénytelen legyen Gibraltár határában feladni magát a rendőrségen. (BBC)

 • Dog-Without-Back-Legs-Learns-to-Run.gif

  Putolt (tagalog nyelven kb. annyit jelent, hogy felszeletelt) az utcáról szedte össze kölyökkorában a gazdája valahol a Fülöp-szigeteken. Senki nem jósolt hosszú és vidám életet neki, mégis, most, öt évvel később, egész jól elvan, és megtanult csökevényes hátsó lábakkal élni:

  (via)

 • Ezen belül is a budapesti agglomerációban, de nem is az a lényeg, hogy hol, hanem hogy igazából mennyire szimbolizálja Magyarországot. Amire való, annak a funkciójának csak részben tesz eleget, hiszen a két piszoárból csak egy működik, a kiegészítő elem, a légfrissítő pedig ablaktámaszként szolgál. Viszont jelentős mennyiségben helyeztek el olyan látványelemeket, amik javítják az összképet és ezáltal a felhasználói élményt, hogy kompenzálják a várakozás okozta, esetleg egyre növekvő nyomást és feszültséget. Van itt örökzöld nagy mennyiségben, néhány sárga (mű?)virág – sajnos nem figyeltem meg – és pár míves kerti törpe, mintha a 8-as úton suhannánk valamelyik határ közeli faluban. A művészi értékre, nem kérdés, jár a 10 pont.

  IMG 20181013 104437
  Fotó: Haász János / Index