Bernát, Felícia
EUR 385,17 Ft
USD 364,25 Ft
8 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Gáspár Laci
  Gáspár Laci
  Fotó: Bodnár Patrícia / Index

  Az énekes és X-Faktor mentor már jó ideje kemény edzőtermi munkával erősít, hogy megőrizze a kirobbanó fizikumát. Az edzést továbbra sem hanyagolja, teljes vállbedobással építkezik. Gáspár Laci a lassan már testépítőnek is beillő fizikumáról pedig szívesen oszt meg képeket követőivel.

  Bolond vállak is jönnek lassan...

  – olvasható a bejegyzése mellett.

 • Egy fiatal youtuber, Camille Johnson osztotta meg a Twitteren húga történetét, aki nem részletezett betegsége miatt fordult orvoshoz, de elkövette azt a hibát, hogy a vizsgálat közben könnyezni kezdett.

  Az orvos 40 dollárt számolt fel viselkedésértekelés címén, ami a pszichológiában alkalmazott módszer a viselkedés megfigyelésére, leírására és korrekciójára. A páciens szerint ugyanakkor semmi ilyesmi nem történt, ő elsírta magát, a doki pedig még csak annyit sem kérdezett tőle, miért sír.

  Kezelésről, tanácsról, recept felírásáról szó sem volt, és a „viselkedésértékelés” többe került, mint a számlán ugyancsak feltüntetett látásvizsgálat, a kapilláris vérvétel, a hemoglobinteszt és az egészségügyi kockázatfelmérés.

  A tweet lavinát indított el, 500 ezer like közelében jár, és a hozzászólók sorra osztják meg tapasztalataikat az amerikai egészségügyben tapasztalható elképesztő árakról.

 • A kínai Elon Muskot, becsületes nevén Ma Ji Longot úgy tűnik, kitiltották a Twitter és a TikTok kínai verzióiról – derült ki az Insider beszámolójából.

  TikTok / mayilong0
  TikTok / mayilong0

  A férfi azzal vált ismertté az internetezők körében, hogy a végtelenségig hasonlít a Tesla alapítójára. A kínai férfi rengeteg rajongót szerzett Douyinon és Weibón – a TikTok és a Twitter kínai megfelelőin – követőit viszont most egytől-egyig elvesztette, ugyanis a két oldal az irányelvek megsértésére hivatkozva megszüntette a férfi profiljait.

  Teljesen nem tűnt el a közösségi médiafelületekről, hiszen még megtalálható Elong Musk néven az igazi TikTokon, ahol jelenleg 240 000 követővel rendelkezik.

 • A két színész már javában dolgozik a Halálos Iramban 10. részén, és látszólag nagyon jó hangulatban telnek a forgatási napok.

  GettyImages-1347297773
  Fotó: Lia Toby / Getty Images Hungary

  A széria soron következő részének forgatása nem indult zökkenőmentesen, a Fast X egy kezdeti szakaszában még rendező nélkül is maradt egy darabig. Mostanra viszont látszólag minden a probléma megoldódott, Vin Diesel még azt is felfedte, hogy melyik ismert színésznő fog csatlakozni ezúttal a filmekhez. A szériában Dominic Torettót alakító színész most megmutatott egy apró életképet a forgatás helyszínéről, ahol Jason Momoa éppen napszemüvegben napozgat az egyik sportautó motorháztetőjén. 

  A rövid bejelentkező videót itt tekintheti meg: