Arnold, Levente
17 °C
29 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Biztos vannak emberek, akik nem imádják az angol énekesnőt, PJ Harvey-t, de az is biztos, hogy jóval kevesebb ilyen magyar van, amióta ez az apró óriás két éve fellépett a Szigeten (a koncertről itt írtunk ).

  Kapcsolódó

  Egy csodát láttunk a Szigeten, de ez sem volt elég

  25 évet vártunk PJ Harvey első magyarországi koncertjére, a Rudimental és a Kasabian már hazajárnak hozzánk. Danny Brown először haknizott.

  Szóval azok, akik már azelőtt is szerették, vagy akkor szerették meg, most aránylag örülhetnek, mert Harvey elérhetővé tett hat új dalt, amelyeket a The Virtues című tévésorozathoz szerzett. Azért csak aránylag, mert instrumentális, zaklatott, súlyos, nehezen végighallgatható szerzeményekről van szó, nem valami olyasmiről, ami nagyon illene valamelyik PJ Harvey-lemezre.

  A dalok (a soundtrack többi száma mellett) itt érhetőek el a Spotify-on, az NME-n meg nyilatkozik is a művésznő a filmesekkel közös munkáról.

 • Elijah Daniel youtuber a Pride-hónap idejére megvásárolt egy kisvárost, ami Ann Arbortól 20 mérföldre északnyugatra található, és átnevezte Gay Hellnek, azaz Meleg Pokolnak. 

  A férfinak legutóbb 2017-ben volt egy hasonló akciója, akkor Hell városából kitiltotta a heteroszexuálisokat.

  Elmondása szerint a mostani akció válasz a Trump-adminisztráció azon tiltására, hogy a nagykövetségeken kint legyenek a Pride-zászlók. Az elgondolás sem új keletű, ugyanis Daniel michigani, és minden alkalommal, mikor elutaztak a város előtt, az volt az első vicces gondolatuk, hogy Hell helyett Gay Hell legyen a neve.

  A rajongók pozitívan fogadták a megmozdulást, de a Trump-hívek idegesek lettek tőle, ami nem újdonság a youtuber számára.

  2019-06-18 10 39 21-elijah daniel a Twitteren  ahead of pride m
  Fotó: elijahdaniel / Twitter

  Ha pedig valaki kedvet érezne hozzá, bármikor lehet Hell város polgármestere egy napra, vagy akár egy órára.

  Forrás: CNN

 • Olvasónk, Csongor küldte az alábbi fotót. Tessék szavazni: hol készült?

  korhaz
  Fotó: Olvasói fotó

  Megismerem, ez

  • 4558
   a Merényi Gusztáv Kórház, a rendszerváltás után 30 évvel
  • 553
   Csernobil, a katasztrófa után 33 évvel

  Önnek is van hasonlóan erős fotója a magyar egészségügy helyzetéről? Küldje el nekünk a tema@mail.index.hu címre "Csernobil" tárggyal!

 • Elég sok szempontból remek munkám van. Az egyik, hogy elvileg nem kell politikusokkal foglalkoznom, csak házakkal, terekkel, lakáshirdetésekkel. De még így sem tudom elkerülni, hogy ne tolakodjon elém a téma. Megkaptam ugyanis egy oszlopra ragasztott cetli fotóját, mely szerint:

  Ön is arról álmodott, hogy egy szép nyári reggel felkel, és átugrik a szomszédba meghallgatni a Kötcsei beszédet? Vagy pedig szeretne abban a községben élni, ahol Gyurcsány Ferenc nyaralója is áll?

  gyurcsany
  Fotó: Olvasónk, Levente / Urbanista

  Hogy mennyire jó ötlet Gyurcsánnyal (és a kötcsei beszéd miatt közvetve Orbánnal) reklámozni egy eladó nyaralót, azt persze nem tudom.