Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Instagram követői imádják érte.

  Több mint 7 millióan kedvelték már Selena Gomez legújabb Instagram posztját, amiben a színész-énekesnő smink nélküli szelfiket mutatott magáról. Bátor lépés volt ez Gomeztől, hiszen mostanában többször is a netes trollok céltáblája lett külseje miatt – főleg súlyát illetően érték őt kritikák, amit ő nem is hagyott szó nélkül.

  Rajongói és követői azonban imádták a popsztár őszinte fotóit, el is halmozták őt dicsérő kommentekkel, így tett többek közt Brooklyn Beckham felesége, Nicola Peltz is.

 • Nem zavarja a 61 év korkülönbség Miracle Pouge-ot, aki nemrég kötötte össze életét 85 éves párjával, Charlesszal.

  A nyugdíjas és a fiatal a lány korábbi munkahelyén, egy mosodában találkozott még 2019-ben, és hamar egy hullámhosszra kerültek. Később mindketten bevallották, talán többet éreznek a másik iránt, mint barátság, 2020 februárjában pedig Charles megkérte barátnője kezét.

  Miracle szerint családja meglehetősen jól fogadta új párjának hírét, aki egyébként még nagyapjánál is bő tíz évvel idősebb. Egyedül apja volt, aki eleinte ellenezte a dolgokat, de lánya őszinte boldogságát látva ő is beadta a derekát.

  „Tudtam, hogy idősebb, de nem tudtam, pontosan hány éves. Azt hittem 60-70 lehet, mert olyan jól tartja magát. Még mindig teljesen aktív. Nem érdekel, hogy 55 vagy 100, mert saját maga miatt szeretem” – mesélte a nő, aki most családot szeretne alapítani nyugdíjas férjével, akinek eddig nem született gyermeke. Úgy tervezik, mesterséges megtermékenyítéssel két kisbabát is bevállalnak, bár mindketten tudják, a leendő apuka kora miatt valószínűleg Miracle-nek főleg egyedül kell majd felnevelnie őket.

 • Fast X címmel érkezik a Halálos iramban sorozat következő epizódja, amely Torettóék sztorijának lezárása is lesz egyben.

  Pontosabban a lezárás első fele, ugyanis a finálé két filmre lett bontva, ehhez kaptunk most egy posztert, amelyen Vin Diesel ikonikus keresztjét szorongatja.

 • James Gunn és Peter Safran vezetésével támasztják fel a DCU filmes univerzumot, ahol eltörlik a Zack Snyder által indított eseményeket, filmeket, és fiatalabb színészekkel kezdik elölről az egészet.

  batgirl
  Fotó: Instagram

  Ez azt is jelenti, hogy Henry Cavill nem lesz többé Superman, de Ben Affleck helyére is új Batman érkezik, ráadásul Robinnal az oldalán. A Robert Pattinson-féle Batman különálló alkotás, teljesen Matt Reeves munkája, ezért azt a variációt nem látjuk majd a fősodorban, ahogy a Jokert sem. A nagy reformot a már leforgatott Batgirl indította el, amelyet bemutatás nélkül törölt a vezetőség, óriási felháborodást és döbbenetet kiváltva a rajongókból.

  A január 31-én tartott sajtótájékoztatón ez a téma is előkerült, Peter Safran pedig elmondta, miért landolt a kukában Barbara Gordon sztorija.

  Saját bevallása szerint látta az alkotást, amivel – ha bemutatták volna – csak kárt okoztak volna a DC-nek és az alkotóknak is, így a vezetőség jól döntött, amikor a süllyesztőbe küldte az eredetileg az HBO Maxra szánt filmet, amelynek minőségével jelentős problémák voltak.