Gellért, Mercédesz
11 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Körülbelül egy hónappal ezelőtt már kaptunk egy kis ízelítőt, ez azonban már ízig-vérig előzetes. 

  Mint korábban írtuk, Diana hercegnét Kristen Stewart alakítja majd a hamarosan mozikba kerülő, Spencer című filmben, amely Diana életének egyik hétvégéjére koncentrál majd. Egészen pontosan azokra a napokra, amikor a karácsonyi ünnepeket a királyi családdal töltötte a norfolki Sandringham-birtokon, és úgy döntött, hogy egybekel Károly herceggel

  A film november ötödikén premierezik a mozikban, addig is azonban itt van a legfrissebb előzetes: 

 • Hátborzongató biztonsági kamerás felvétel kezdett el terjedni az interneten.

  Képernyőkép 2021-09-24 121531.png
  Fotó: ViralHog / youtube

  Még szeptember 20-án került fel a YouTube-ra az a kaliforniai Ojai városában készült pár másodperces videó, melyben egy kocogó nőt láthatunk elhaladni egy családi ház bejárata előtt, aki minden bizonnyal semmit sem sejtett arról, mi ólálkodik tőle alig pár méterre. 

  A felvételen ugyanis jól látható, ahogy a nő érkezésekor

  egy puma is feltűnik a helyszínen, aki az egyik közeli bokor takarásában bújik meg, mindössze pár méterre a sportolótól,

  onnan figyelte, merre halad tovább. 

 • A pletykák igazak voltak, a sok gyanús jel után végre itt a konkrét bizonyíték: jön a Tiger King 2. évada.

  És, ha lehet hinni a műsor nagyon rövid promójának, annak a pár képsornak, ami fel-felvillant, akkor ez az évad is ugyanannyira eszelő lesz, mint az első.

   Aki esetleg nem lenne up to date Joe Exotic munkásságából, aki nem tudja, hogy mi ez a tigrises őrület, annak nagy szeretettel ajánljuk az alábbi, már a címében is igen beszédes cikkünket.

 • Tény, hogy az 1993-as film nem mondható méltónak a világhírű játéknak - de ez nagyjából az összes videójáték filmes adaptációjára igaz -, erre most a retro vibe-ot, az animációs dömpinget, a reboot-, remake lázat meglovagolva jön egy újabb verzió. 2022-ben be is mutatják a Super Mario Brothers animációs filmjét, amit az Illumination stúdió készít. Talán ez egy kis lelkesedésre adhat okot, mivel ennek a cégnek köszönhető a Gru is.

  Ami pedig a szereposztást illeti: parádés. Chris Pratt lesz maga Mario. A színész ezzel kapcsolatban pedig azt nyilatkozta, hogy ezzel egy álma vált valóra. De hallhatjuk még Anya Taylor-Joy-t, Jack Blacket és Seth Rogent is.

   (Justjared)