Gyöngyi
9 °C
25 °C
Index - In English In English Eng
tovább...

A szuverenitás elleni összeesküvés zajlik a világban, az okostelefon egy tömegpusztító fegyver, a politika lezüllesztése 99%-ban nem a Fidesz felelőssége, a kurdokat ugyan sajnáljuk, de az erkölcsöt felülírja az érdek, Hadházy pedig úgy viselkedik, mint egy retardált kisgyerek. Kövér László előadásán jártunk.

A Stenk Podcast legújabb adásában Fluor volt a vendégünk, akivel beszélgettünk a kormánymédiás támadásokról, a Petőfi Rádióról és arról, hogy a haknizás miatt rövid időre pánikbeteg lett.

Videók

Videós összefoglaló az őszödi beszédtől kezdve 2006. október 23-ig: a tévészékház ostroma és rendőri túlkapások, ahogy tíz év után látták az akkori tüntetők és más szereplők.

Az okos más kárán tanul szellemében, az énmárkázás leggyakoribb hibái, hogy ezeket neked már ne kelljen elkövetned.

A munkahely és a gyász vajon összeférhet? Mi lehet segítség a gyászolónak?

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára

Az állami rendszer szitaként engedte át többször ezt az autót, végül megkímélt állapotúként hirdették meg. Tanulj, hogy te ne járj így!

  • MűhelyPRN a Becsületesnepperrel

Időzített bomba, amikor még ketyeg

Ilyen motorral inkább ne vegyél autót! Tényleg ne. Ha jó, persze élvezni fogod, de ha mellényúlsz, garantáltan kirabol.

Felix találmánya újra autót hajt, de nem okvetlenül a régi formában. Ja, és egy új Mazdában.

Tovább a Totalcar címlapjára

Év vége felé már mindenki kíváncsian várja, mi lesz a következő év színe.

Sasad egy gyönyörű környék, méghozzá Buda belsőbb részeihez nagyon közel. Errefelé egymást érik az új luxusházak és lakások.

A szűken vett belvárosban az árak csillagászatiak, az utcák szűkek és mentesek a zöldfelületektől, de parkolás is lehetetlen. De van kivétel!

Komoly rajongótábora van Stallone egyik legmarkánsabban 80-as évekbeli darabjának, a Kobrának, ami egyrészt buta akciófilm, másrészt a buta akciófilmek esszenciája, és pont ettől jó.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!