Krisztina
19 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A háttérben történő dolgok hirtelen érdekesebbek lettek.

  Az ABC munkatársa, James Emerson éppen a Springfield-tónál forgatott, amikor a háttérben egy férfi a motorcsónakját próbálta vízre rakni, kísérlete azonban hihetetlenül balul sült el

  a csónak helyett ugyanis többmilliós GMC terepjáróját áztatta meg a tó vizében,

  melyet természetesen teljes egészében videóra vett a stáb. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, az autót pedig nem sokkal a történtek után kiemelték a tó vizéből. Íme a hihetetlenül balszerencsés pillanat:

 • GettyImages-1314471970
  Fotó: Handout / Getty Images Hungary

  Reese Witherspoon 2016-ban alapította produkciós cégét, a Hello Sunshine-t, amely olyan sikersorozatokat szállított, mint a Hatalmas kis hazugságok vagy a Little Fires Everywhere. A Doktor Szöszivel világhírűvé vált színésznő most eladta részesedését (pontosabban annak egy részét) a 900 millió dolláros üzletből a Blackstone befektetési cégnek, és ezzel

  egyik pillanatról a másikra a világ leggazdagabb színésznőjévé vált.

  GettyImages-1152513856
  Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images Hungary

  A Forbes máris frissítette a listáját, azzal a megjegyzéssel, hogy becslésük szerint a színésznő 120 millió dollárt kaszált az adók levonása után. Így 400 millió dollárra nőtt a vagyona, ami valószínűleg ezután is töretlenül gyarapodni fog, mivel Witherspoon 18 százalékban továbbra is a Hello Sunshine tulajdonosa marad.

 • Képernyőfotó 2021-08-04 - 11.19.50 copy

  Egy svájci hotel szobái között egy különleges is bérelhető. Jelesül egy olyan, amelybe még a szobában kell belehuppanni, majd a lábas kád mozgásba lendül és egy rövid sínpályás közlekedés után a teraszon landol az illető, aki ott panorámás fürdőt vehet megcsodálva az alant elterülő tájat.