Piroska
3 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tegnap este mi is megírtuk, hogy felújítás miatt jelképes 1000 forintos áron vihetőek a Corvin mozi székei. Huszti István kollégámmal meg is terveztük, hogy beszerzünk belőle otthonra, egy kényelmes moziszékben remekül lehet olvasni, karfája is van. 

  A sort elnézve nem csak nekünk tetszett meg az ötlet: az egyik oldalon a villamosmegállóig, a másikon a Corvin Plázáig áll a sor. Hirtelen nem is tudom, hogy van-e ennyi szék a moziban. Pedig milyen jól mutatna egy moziszék otthon.

 • chicken dip.png

  Emlékszünk még tavaly őszről az internet antihősére, a nőre, aki egy teniszmeccsen lett híres azzal, hogy kólába mártogatva fogyasztotta a rántott csirkefalatokat? Nem? Tessék, emlékeztető. (És ha esetleg feltámadna önben a kíváncsiság, hogy milyen lehet, ne próbálja ki, mi már megtettük, meg is bántuk.)

  Szóval a hölgy, Alexa Greenfield most visszatért, és megkísérli a 15 perc hírnevét kicsit meghosszabbítani. Ehhez a zenét választotta eszközül, és a bemutatkozó száma klipestül, hát, fogalmazzunk finoman, brutálisan, pusztítóan, értelmetlenül, kozmikus méretekben, már-már költőien rossz. Kicsit olyan, mint az Infinity Warban Thanos csettintése, egy pillanat alatt kisüti az agysejtjeink felét. Ezek után ha elindítja a videót, tényleg magára vessen.

 • 150 millió dollárt, vagyis kb. 42 milliárd forintot. Ez szivárgott ki legalábbis a United Airlines háza tájáról, ami a cég hivatalos partnere a légitársaságok között. Sokatmondó, hogy a legfontosabb és legsűrűbb célpont (utazásiirodául: desztináció) Sanghaj, ahova napi átlagban 50 business class jegyet vesz az Apple. A további sorrend, ami jól mutatja azt is, melyik piacok a legfontosabbak a cégnek: Hongkong, Tajpej, London, Szüul, Szingapúr, München, Tokió, Peking, Tel-Aviv.

  (via Fast Company)

 •  „Csak kószál a térségben, élvezi az életét egy síparadicsomban, szép túrautakon, egy szép városban” – így éldegél hónapok óta az alaszkai Anchorage körül Betsy. A túrázók néha lefotózzák, ahogy a vadonban kószál, igazi híresség lett. Betsy egyébként egy három éves rodeós tehén, aki egy nappal azután szökött el gazdájától, hogy oda került – írta az MTI.

  A szarvasmarha gazdája, Frank Koloski cowboyokat küldött ki a szökevény befogására – mindeddig sikertelenül. Az Anchorage Daily News helyi hírlap nemrég közölte, hogy a rendőrség is bekapcsolódott egy drónnal a keresésbe, de hiába: Betsy továbbra is szabadon rója Anchorage térségét. Nincs rossz dolga a nyáron túrázók, télen pedig síelők által látogatott erdőségben. Télen is számos élelem- és vízforrás áll a rendelkezésére, így láthatóan magától nem fog visszatérni a csordához.