Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A budapesti Palatinuson, a fürdőzök közt sétálgatott egy gólya. Erről az rtl.hu olvasója küldött be egy felvételt, amelyen az látszik, hogy a gólya teljes nyugalommal sétálgatott a strandtörölközők közt, a strandolók nagy örömére.

  Gyere, gólya! Adjatok már egy szendvicset

  – mondta az egyik strandoló, aki aztán enni is adott a madárnak.

  captures chrome-capture-2022-6-3 (1).png
  Fotó: RTL

  Az RTL megjegyezte, hogy a szakember szerint szigorúan tilos a vadmadarak etetése, mivel a nem megfelelő táplálék akár meg is betegítheti őket, és rendszerint amúgy is találnak maguknak élelmet.

 • A Csókfülke-filmek színésznője a Marie Claire Mexico címlapjára került.

  Joey King ismerős lehet a Netflixen debütált Csókfülke című filmekből, ám a fiatal színésznő most nem annak következő részét, hanem a Bullet train című mozifilmet, illetve a Hulura érkező The Princesst reklámozta, egy igen jól sikerült fotósorozattal egybekövetve. 

 • Egy baleset után befogadták egy család kiscicáját a székesfehérvári hivatásos tűzoltók – számolt be az Országos Katasztrófavédelem. 

  A tűzoltókat egy autóbalesethez riasztották, de mire kiértek a helyszínre, addigra az autóból az összes utas távozott, mivel mindannyian kisebb karcolásokkal megúszták az esetet. Először tehát úgy tűnt, hogy senki sincs az autóban, de nem így volt, mivel 

  Az utastér átvizsgálásakor egy riadt szempár nézett vissza Fodor Zoltán tűzoltó őrmesterre.

  A tűzoltó őrmester éppen a világítást akarta lekapcsolni a feje tetejére borult autóban, amikor meglátta a kiscicát. Az állatot elvitték magukkal, és utóbb kiderült, hogy a kismacskát pont a baleset előtt fogadta örökbe a család, ez volt az első útja az autóban.

  Mivel a mentők a szülőket és a gyermeket is kivizsgálásra kórházba szállították, így a cirmos ideiglenesen gazdátlanná vált. Ezért a tűzoltók ideglenesen a befogadták az állatot a család jóváhagyásával. A Suzuki után, amelyben megtalálták, a kiscica a Szuzi keresztnevet kapta. 

  Az éjszakát jóllakott pocakkal a székesfehérvári tűzoltóság kapusfülkéjében töltötte, majd a reggeli szolgálatváltás után Fodor Zoltán befogadta és hazavitte magával. Szuzit másnap ismét behozta a tűzoltóságra, ahol újra találkozott szerető gazdájával.

  – írta bejegyzésében a Katasztrófavédelem, amelyben videó is mutattak a kisállatról.

 • A most 9 éves Elizabeth Conway 500 fontot költött el anyja bankkártyájáról a Roblox nevű videójátékban, miután megjegyezte annak adatait és a jelszót hozzá.

    A 46 éves Amanda Conway lányával együtt egy zenei fesztiválon vettek részt a hétvégén, ám miután hazaértek, az anyuka megnézte az American Express kártyájának egyenlegét, és ekkor szembesült azzal, hogy kb. 230 ezer forintnak megfelelő angol font hiányzik róla.

  SWNS PHONE APP 03
  Fotó: Amanda Conway/ SWNS

  Nem sokkal később kiderült, hogy kislánya a ludas a dologban, aki a mobiljátékon belül költötte el a pénzüket.