Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Henry Cavill a Vaják harmadik felvonása közben kapta el a COVID-ot, aminek köszönhetően kénytelenek voltak leállítani a fantasy sorozat forgatását.

  vitcher
  Fotó: Instagram

  Cavill miatt egyébként csak azok a jelenetek felvételei álltak le, amikben ő maga is szerepel, a Netflix időközben tovább forgatta a sorozatot, azonban mindenki kedvenc vajákja a Collider szerint jobban van, és hamarosan folytatja is a munkát.

   Egy biztos, a Vaják 3 úton van, de még messze a premier, így leghamarabb valamikor 2023-ban térhetünk vissza a Kontinensre.

 • A 91 éves Joan Richmond-Woodhouse azt mondja, gyakran összetévesztik egy 20 évvel fiatalabb nővel.

  A dédnagymama jócskán letagadhatna akár 20 évet is korából, így attól sem fél, hogy bikinit húzzon a melegebb nyári napokon. Elmondása szerint alkatát a kiadós kocsmázásoknak és a házi készítésű húsos pitéknek köszönheti, abból ugyanis rengeteget eszik, de mindig figyel rá, hogy ne hízzon el. Kora ellenére a kamerának is szívesen pózol, alább tekinthet meg róla néhány fotót.

 • A Hollandiában található Drunense Duinen National Parkban készültek azok a nem mindennapi fotók, amin egy akrobata mókust láthatunk, fejjel lefelé csüngve, hogy így igyon egy kortyot.

  A szomjas állatka barátaival együtt, többször is visszatért már a nemzeti park pocsolyájához, hogy ott frissüljenek fel, miután elfáradtak a nagy gyűjtögetésben. A képeket egy holland fotós, Joren de Jager készítette.

 • Egyelőre nem tudni, hogy mikor térnek vissza Hazafiék az Amazon Prime Video sorozatában, de az már biztos, hogy újra összeállt a stáb, és hamarosan megkezdődnek a The Boys 4. évadának munkálatai.

  Hazafi
  Fotó: YouTube

  A sorozat feltehetően 2023-ban érkezik, és ugyan a történetről nem árultak el még túl sokat, az biztos, hogy Hazafi fia központi szerepet fog játszani, és valahogy meg kell oldani a haldokló Butcher problémáját is, akinek látszólag megpecsételte a sorsát a V vegyület.