Rafael
19 °C
33 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ez pedig a szombat délutáni futballmérkőzés

  A magyar válogatott teljesítményét a kormánypárti és az ellenzéki politikusok is méltatták. A döntetlennel végződő Magyarország-Franciaország-meccs után sorra érkeztek az elismerő posztok, mindenki egyetértett abban, hogy a hazai játékosok remek teljesítményt nyújtottak. Voltak, akik a Puskás Arénában élőben követték az eseményeket, de akik máshol tartózkodtak, azok is figyelemmel kísérték az összecsapást.

  Orbán Viktor, aki természetesen az arénából figyelte a mérkőzést, az elsők közt büszkélkedett az eredménnyel.

   Gyurcsány Ferenc a kapus Gulácsi Péter teljesítményét kiemelve gratulált.

  A Jobbik Magyarországért Mozgalom óriási bravúrként értékelte a magyarok játékát.

   Széll Bernadett szerint a csoda a hazai csapatban rejlő erőnek köszönhető.

   Karácsony Gergely úgy véli, a döntetlen a hit, a szív és az akarat eredménye. 

   Fekete-Győr András is köszönetet mondott az élményért.

  Szijjártó Péter nem hagyta ki, hogy visszaszóljon azoknak, akik – elvégre járvány-, illetve veszélyhelyzet van – korábban a Puskás Arénában engedélyezett telt ház miatt fejezték ki aggodalmukat. Úgy tűnik, a külgazdasági és külügyminiszter szerint sokan elirigyelték az itteni hangulatot.

  Screenshot 878

  Németh Szilárd az arénából jeletkezett.

  Kósa Lajos Debrecenből, a vénkerti focibajnokság után az ottani szurkolókkal közösen nézte meg a meccset és onnan gratulált.

   Szentkirályi Alexandra szerint a szombati meccs a szív diadala volt.

  Novák Katalin családilag látogatott ki az arénába, és a kemény küzdelem, becsület és kitartás eredményeként értékelte a látottakat.

  .

 • Macskatartóként valószínűleg önnek is feltűnt már, hogy még egy szelídnek tűnő kismacska is gyakran indokolatlanul ütöget le tárgyakat az asztalról, vagy felpofoz  más macskákat, kutyákat - esetleg embereket. Ezt a jelenséget akkor is ismerheti, ha látott már macskás videókat.

  giphy (36).gif
  Fotó: giphy.com

  Most végre az is kiderült, hogy miért csinálják ezt. És nem, nem azért, mert bár imádnivaló teremtések, rendkívül bunkók is egyben. 

  Az AnimalPath.org oldal szerint a macskák mancsain olyan idegreceptorok találhatók, amelyek segítenek nekik az érzékszervi információk feldolgozásában. Ezért ha valamit megütnek a mancsukkal, a receptoraik segítségével tudják meg, hogy mi az, amit eltaláltak. Ha viszont egy másik macskát, kutyát (vagy gazdit) pofoznak meg, az inkább azért van, hogy így jelezzék dominanciájukat. 

  Tehát nem feltétlenül akarnak ők verekedni, de azért jobb, ha nem kerülünk egy domináns macska karmai közé.

  (via: Mentalfloss)