Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ezúttal is lánnyal bővült a családja, akiről fotót is mutatott.

    Háromszoros édesapa lett Neymar Jr., méghozzá kevesebb, mint egy év leforgása alatt! A labdarúgó Instagram oldalán, pár kedves kép társaságában közölte követőivel a gólyahírt, miszerint július 3.-án megszületett barátnőjével, Amanda Kimberlly modellel közös gyermeke, egy kislány, aki a Helena nevet kapta. 

    A 32 éves brazil játékosnak van már egy idősebb fia Carolina Dantastól, a most 12 éves Davi Lucca, akiket a bejegyzés fotóin is láthatunk, valamint egy másik kislánya, Mavie, aki még egy éves sem múlt – Neymar előző kedvese, Bruna Biancardi tavaly októberben adott életet neki, kapcsolatuk pedig alig pár héttel azután hivatalosan is véget ért. Ekkor már Kimberlly várandós lehetett a legkisebb trónörökössel.

  • Együtt vakációzott két kisebbik gyermekével Tom Brady. A sportoló a Gisele Bündchentől született Benjamint és Viviant ezúttal nem egy klasszikus nyaralós helyre vitte, a család a tengerpart helyett a monatai erdőket választotta, itt kirándultak, pecáztak és kalandparkoztak önfeledten a 14 és 11 éves gyerekek. Brady Instagram oldalán több videót és képet, köztük egy közös szelfit is megosztott a ritkán látott gyerekekről, akik jó nagyot nőttek az elmúlt időben – főleg Vivian, aki lassan édesanyja kiköpött mása lesz.

     Igaz szeretet

    – fűzte hozzá hármójukat ábrázoló fotójukhoz az NFL-sztár, az azonban nem derült ki bejegyzéseiből, legidősebb fia, a Bridget Moynahantól született 16 éves Jack miért nem tartott velük az apás programra.