Júlia, Rita
13 °C
19 °C
Index - In English In English Eng

A kajakos Dudás Miklós 34 hónapos eltiltása alatt megtanulta megbecsülni, mit jelent élsportolónak lenni. Állami ösztöndíját visszafizeti, a tisztaság ezt kívánja. Volt, amikor megtört, nagykabátban feküdt az ágyban, és sírt a tévé előtt. Tavalyi vb-érme után idén újabbat akar. Interjú.

tovább...
  • Támogatott tartalom

A Balaton megkerülése megkerülhetetlen program

Utánajártunk és -tekertünk, hogy mennyi mindent tartogat a tó a bringásoknak, és hogy hogyan érdemes nekivágni az útnak. Indokolt akár rendszeresen is teljesíteni a Bringakört, olyan sok élményt és újdonságot kínál.

2000 magyar gyerek naponta kel át a határon, hogy osztrák iskolákban tanulhasson. A burgenlandi sulik nálunk toboroznak. Hogy lehet külföldre íratni a gyereket, és mi az ára?

A több tízezer külföldön élő orvos egyszerre dolgozik a kommunista ország mosolydiplomáciájának, a titkosszolgálatának, és keres dollármilliárdokat a rezsimnek.

Videók

A 20. születésnapon az Index újságírói viccesen-szomorúan-bénázva-őszintén vallanak arról, hogy mit jelent nekik az újság, és miben változtak az itt töltött sok év alatt.

Bizonyító erejű felvétel, hogy a párton belül is akadna, aki átvenné Gyurcsány nehéz örökségét.

Mit vártak 2007. március 15-től a Kossuth téri tüntetések fontosabb szereplői? Toroczkai, Gonda László és Tomcat sok-sok évvel ezelőttről.

Teszteltük a bankoknál a februárban élesedő ingyenes készpénzfelvételt. Persze hogy nem úgy megy, ahogy gondolnánk. "Vonatkozásábant" meg "számlákat" emlegetnek.

Azt mondják, hogy egy gyerek születése teljesen megváltoztatja az ember életét. Ez hülyeség. Baromság. Nem így van.

Kint maradni és hazaköltözni sem könnyű, pláne gyerekkel. Akinek lett egy boldog gyerek­kora - de most merre tovább?

A háromszoros F1-es világbajnok 70 éves korában az égi versenypályákra tért. Visszatekintés versenyzői pályafutására.

8 évad és 73 epizód, milliónyi rajongó és pop kulturális szintű jelentőség.

Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára

Bieberrel közös dala nyúlás?

Ritkaság az olyan új építésű lakás, amely Budapet kellős közepén, a Dunaparrtól, a sétálóutcáktól pár lépés, és a közösségi közlekedéshez is közeli, mégis csendes és a parkos részen van. Egy ilyen gyöngyszemre bukkantunk a Ferencváros közepén.

A Tisza-tó mentén olcsóbban találunk ingatlanokat, mint a Balatonnál. Hoztunk néhány nagyon szép lakást és házat.

Minőségi felújítással jól járhat az eladó, hiszen a vevők hajlandók jónéhány millióval többet fizetni az ilyen típusú ingatlanokért.

Sokan szerették, még többen utálták a népszerű fantasysorozat nyolcadik évadának hatodik részét, azaz a búcsúepizódot. Véleményüknek természetesen hangot is adtak a közösségi médiában. Vigyázat, spoilerhegyek!!

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!