Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az énekesnő Balatonfüreden és Tihanyban pihen a családjával, országjáró utazásukról pedig rendszeresen oszt meg képeket Instagram-oldalán. Legújabb posztjához az alábbi hashtag is odakerült:

  #ezkemenyebbmintaturne.

  Az énekesnő 2022. február 1-jén adott életet hármasikreinekegy kislány és két kisfiú érkezett a családjukba, Lujza, Keve és Zalán.

  Rúzsa Magdi egy korábbi Fókusz-interjúban elmondta, a gyermekek születése előtt biztos volt abban, hogy igazi paramami lesz, de végül ez nem így alakult. Szerinte átlagos paramami, és nem érzi úgy, hogy túlzásba vinné az aggódást.

  Az a nehéz, hogy nem tudsz elmenni lefeküdni, amikor ők is alszanak, mert nem biztos, hogy mindenki alszik. Egy valaki biztos ébren lesz és szórakoztat

  – ecsetelte a hármasikrekkel járó kihívásokat.

 • A koronavírus-járvány lecsengése óta nincsenek könnyű helyzetben az összeesküvés-elméletek hívei, de azért nem kell őket félteni, a témahiányos korszakokban mutatkozik meg az igazi kreativitás. Most például a nagy visszatérésén dolgozó Kylie Minogue-ban vélik felfedezni a sátán követét.

  Egy egyre jobban terjedő elmélet szerint az ausztrál énekesnő új dalszövegeiben és albumborítóján is az ördög üzeneteit közvetíti, ami komoly karakterfejlődés lenne az I Should Be So Lucky óta.

  Az elmélet hívei szerint a lemezborítón egyértelműen felfedezhető az illuminátusok szimbóluma (az eltakart szem), a kéztartás pedig a 666-ra utal. Plusz a Padam Padam videóklipjében sátáni vérvörös ruhában ropja „a nyugati civilizáció romjain”.

  Nem Kylie Minogue az első, akit elszánt kommentelők az illuminátusok közé soroltak, olyanok tartoznak ehhez a klubhoz, mint Robert Downey Jr., George W. Bush, Elizabeth Hurley és Boy George.

  Kevesebből is összejött már egy South Park-epizód, reméljük, nem kell sokáig várni rá.

 • Ordeegard.png

  Martin Odegaard csaknem ötmillió Instagram-követője eddig szinte kizárólag a labdarúgással kapcsolatos – kissé egyhangú – képekkel találkozhatott az Arsenal és a norvég válogatott sztárjának oldalán, de ez most hirtelen megváltozott.

  A 24 éves focista „Az élet szép” kommenttel tett közkinccsé több fotót is, amely őt és 26 éves barátnőjét ábrázolja, így oldva meg kapcsolatuk hivatalossá tételét. Odegaard először idén márciusban jelent meg egy nyilvános eseményen a táncosnőként ismert Helene Spilling társaságában,

  de eddig egy szót sem szólt arról, mi van kettejük között.

  Helene korábban szerepelt a Strictly Come Dancing táncos vetélkedő norvég verziójában, amelyet 2021-ben meg is nyert.

 • Remek formában van az egykori szépségkirálynő!

  Képernyőfotó 2023-06-01 - 22.33.25.png
  Fotó: instagram


  Valóban csak irigykedni lehet Polgár Kriszta fizikumára, aki a minap Instagram-oldalán osztott meg egy fotót kidolgozott izmairól – köztük kockás hasáról. A jóideje Amerikában élő, háromgyermekes édesanya a bejegyzés mellé írt szöveg szerint sokat gondolkodott azon, hogy megossza-e követőivel a képet, végül aztán a posztolás mellett voksolt.

  „Aztán úgy döntöttem, hogy ha egyetlen embert is motiválok vele a mozgásra vagy egészséges életmódra (nem feltétlenül diétára) akkor megéri elviselni a ‘túl sok’ vagy ‘olyan vagy mint egy férfi’ hozzászólásokat is. Amiket szintén elfogadok de csak akkor, ha a szívedre teszed a kezed és nem csak a saját lelked megnyugtatására írod a kanapéról” – fogalmazott Polgár, hozzátéve: ő csak saját magának szeretne megfelelni, munkája gyümölcsét viszont szereti viszontlátni akár a tükörben is.