Ferenc
10 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Pár hete mi is megírtuk azt a TikTokon többmilliós nézettséget elért történetet, amelyben egy amerikai palacsintázóban dolgozó lány, Dayanna véletlenül elhajtotta az étteremből Adam Sandlert. Nem ismerte fel, ezért azt mondta neki, hogy fél órát kellene várnia egy asztalra, ő pedig emiatt távozott a helyszínről.

  Névtelen6.png
  Fotó: @dayanna.rodas / tiktok

  Dayanna arra kérte a színészt, hogy térjen vissza hozzájuk. 

  A videó a színészhez is eljutott, aki így reagált rá:

  Csak azért hagytam el a helyszínt, mert egy kedves nő azt mondta nekem, hogy az ‘all you can eat’ nem vonatkozik a turmixokra.

  Az étteremlánc valószínűleg meglátta a marketing lehetőséget a történetben, és szerveztek egy 'Milkshake Monday' nevű eseményt, ahova Adam Sandler is ellátogatott, és közös képet készített a lánnyal, aki ezúttal végre felismerte.

  A rendezvényre elvitte kiskutyáját, Meatballt is, aki láthatóan nagyon élvezte a dolgot.

  (Forrás: EOnline)

 • Kedves történetet mesélt Lékai-Kiss Ramóna. A műsorvezető és férje 2019 júniusában házasodtak össze Lékai Mátéval, az esküvő pedig olyan jól sikerült, hogy a polgári szertartás után szerveztek egy lagzit, és abban az évben eltervezték, hogy lesz még egy templomi szertartás is.

  Mint kiderült, a pár megismerkedése egészen hétköznapi módon történt. A Süllő Fesztivál hozta össze őket, valószínűleg ezért is szerettek volna eredetileg Szigligeten egybekelni, de a nagy nap előtt két hónappal végül más helyszínt választottak.

  Az egyik szabadnapomon a szüleim kitalálták, hogy menjünk el Szigligetre a Süllő Fesztiválra. Mindenképp Oszi bácsi halas standjánál szerettünk volna enni, így beálltunk a hosszú sorba. Miközben vártunk, hallottam, ahogy az egyik eladó megjegyzi: Na, itt van a mi Ramónánk. Mire apukám visszaválaszolt neki: Azt hittem, hogy ő csak az én Ramónám. Elindult egy párbeszéd, poénkodás, majd szó szót követett és egyszer csak kiszólt nekem az eladó, hogy egyébként van neki egy fiú unokája, úgy hívják, hogy Lékai Máté. Ezután lefotóztam az ételt, kiposztoltam az Instagramra, majd körülbelül hatvan másodperc után kaptam egy üzenetet Mátétól: A nagyapám sütötte neked a halat megjegyzéssel, és ezzel a fantasztikus mondattal le is vett a lábamról

  – mondta a Glamournak a műsorvezető.

 • Elizabeth Norman még csak hétéves, de máris köröket ver űrkutatásban a legtöbb felnőttre. Leicesteri házuk hátsó udvarában felépített egy kilövőállomást a Vulcan Centaur nevű rakéta általa tervezett másának, amivel sikerült felhívnia magára az igazi hordozórakétát megalkotó mérnökök figyelmét is.

  2021 végén landol majd újra ember alkotta eszköz a Holdon, a pittsburghi székhelyű Astrobotic Technology cég misszióját a United Launch Alliance vállalat Vulcan Centaur rakétájával indítják majd, és a Hold északkeleti részére érkezik. A küldetés során egy időkapszulát is a Hold felszínére juttatnak, amelyben

  12 ezer dollárért bárki elhelyezheti személyes tárgyát.

  Az Astro Liznek becézett Elizabeth Normannak azonban nem kell összetörnie a malacperselyét, ő ingyen és bérmentve feljuttathat a Föld égi kísérőjére egy matricát, amely az idők végezetéig hirdeti majd a blogját. A kislány a szüleivel együtt meghívást kapott a rakéta floridai kilövésére is.

 • giphy (61).gif
  Fotó: giphy.com

  Redditen osztották meg azt a történetet, aminek az a tanulsága, hogy ha állásinterjúra megy az ember, akkor különösen figyeljen oda arra, hogy ne legyen bunkó már a bejáratnál sem. 

  Habár, ez néhány napot eltekintve, azért elvárható mindenkitől, minden helyzetben. 

  De, ahogy a felhasználó a Redditen megosztott történetben írja, ez nem mindenkinek alapvetés. Az ominózus állásinterjúra érkező férfi  olyan szinten vette semmibe az őt fogadó és beszélgetést kezdeményező recepciós munkatársat, hogy még szemkontaktust sem volt vele hajlandó teremteni. Sőt, kifejezetten lekezelően bánt vele. 

  Mint kiderült nagyon rosszul tette, ugyanis az őt fogadó személy nem volt más, mint maga a felvételért felelős munkatárs, aki ez alapján a teljesítmény alapján úgy döntött, nincs szükségük a férfi szolgálataira. Így zárva nagyon rövidre az állásinterjút.