Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kiszivárgott egy fotó, amin a Fekete Párduc 2 főgonosza feszít teljes felszerelésben.

  Nem sok mindent tudni a Fekete Párduc második részéről, ami az alkotók ígérete szerint méltó emléket állít majd a tragikusan fiatalon elhunyt Chadwick Boseman előtt, aki még az Amerika Kapitány: Polgárháborúban alakította először Wakanda királyát.

  A folytatásban  T’Challa húga, Shuri lesz a központban, aki a nemrég kiszivárgott képek alapján egy másik ismert Marvel-karakterrel, Namorral, a Torpedóval fog összeakadni, aki nem mellesleg Atlantisz királya is egyben, és leginkább a DC Univerzum Aquamanjéhez hasonlítható. A figurát egyébként a Narcos: Mexikóból ismert Tenoch Huerta fogja alakitani.

 • Újabb animációs filmet kapnak a Star Wars rajongók, ezúttal pedig nyaralni mennek kedvenc karaktereink.

  legosw
  Fotó: YouTube

  A LEGO Star Wars az egyik legnépszerűbb kollaboráció már hosszú-hosszú évek óta, amihez a szettek mellett készült már számtalan videojáték, képregény, és bizony filmek is, ráadásul itt a legújabb darab, amihez már előzetes is van.

  A Lego Star Wars Nyári Vakáció augusztus 5-én debütál a Disney+ kínálatában, és szinte minden fontosabb szereplő tiszteletét teszi majd a nem mindennapi nyaraláson.

 • Jövőre érkezik a Disney+-ra a Loki második évada, aminek forgatása már javában zajlik Angliában.

  Nemrég Londonban forgatott a stáb, ahol sikerült lencsevégre kapni a főszereplőt alakító Tom Hiddelstont és partnerét, Owen Wilsont, aki ezúttal is Mobius szerepében lesz látható a sorozatban.

  Noha a sztoriról még semmit sem tudni, az előző évad végén történtek fényében sanszos, hogy a megnyílt multiverzum áll majd a középpontban, illetve egyre jobban közelítünk az MCU új, Thanos méretű gonoszához, Kang a hódítóhoz, aki már több ízben is tiszteletét tette.

  Egy biztos, a hat részes második évadban lesznek olyan részek, ahol Loki és Mobius öltönyben fognak rohangálni London utcáin, ami rossz már nem lehet.

 • Megkaptuk az első hivatalos fotót az Avatar: a víz útja című filmben visszatérő Stephen Lang karakteréről, aki ezúttal "nagyobb, kékebb, és nagyon be van pöccenve."

  Az Empire hivatalos Twitter-oldala osztotta meg a képet az immáron Nav'i testben feszítő Langról, aki az első részben ugyebár meghalt, ám James Cameron megoldotta, hogy nem csak az Avatar második, de a többi felvonásában is Jake és családja életére törjön.