Huba
16 °C
33 °C
Index - In English In English Eng

Viccnek indult, de a profi baseball legszomorúbb története lett. A törpenövésű Eddie Gaedelt nézőcsalogató cirkuszi attrakcióként igazolták le egy meccsre 1951-ben. Pár percet játszott, rögtön sztár lett. Utána azonnal minimális magassági korlátot vezettek a ligában.

tovább...

Időnként már olyan jól fel vannak szerelkezve, mint a rohamrendőrök. A gázmaszkokat kapkodják el leginkább, habár a hatóságok próbálják elapasztani a beszerzéseket. Kreatív módon semlegesítik a könnygázgránátokat, óriási csúszlival lőtték be a rendőrség ablakát, újabban pedig lézerpointerekkel őrjítik meg a rendőröket a kitartó tüntetők.

A Szigeten nem csak az úri étkezés dívik, sőt, főleg nem az. Ahogy és amit igazából eszünk, az nem néz ki olyan jól, persze ez természetes. De azért megnéztük.

Közéleti blogválogatás

Alig több mint 50 nap van hátra az önkormányzati választásokig, amin nem helyi elöljárókat választunk, az önkormányzatiság nem a vezérekről, a politikai alkukról és az ideológiákról szól.

Kudarcnak, bohózatnak minősítette a IX. kerületi előválasztást a kormányoldal, ami szerintük érdektelensége fulladt. A Civil Választási Bizottság elnöke szerint viszont a Fidesz tart az ellenzéktől.

Videók

Megtaláltuk és kipróbáltuk a szuperbuszmegállót! Négy éve adták át, egy Veszprém melletti falu büszkesége. Látszólag olyan, mint egy átlagos buszmegálló. De a látszat csal.

A kormány barátságot, az ellenzék pedig Orbán dorgálását várta Merkeltől, végül volt mindkettő. Merkel egy napja Budapesten, ahogy mi láttuk.

Nemcsak a rendőrök, mi is elcsíptük az elárasztott pesti rakpartokon korlátok és KRESZ-táblák között szlalomozó boardos srácokat.

A legnagyobb színházi sikerek részese volt, mégis kölcsönös hűtlenségben élt a színpaddal. Amit ő tudott, csak ő tudta. Sem elődje, sem utóda.

A legnagyobb színházi sikerek részese volt, mégis kölcsönös hűtlenségben élt a színpaddal. Amit ő tudott, csak ő tudta. Sem elődje, sem utóda.

  • igyunkvizet
  • kánikula

Top 10 ízesített víz házilag

Ne költs ízesített ásványvizekre, készítsd el házilag friss gyümölcsök­ből és zöldségekből.

Szent Jobb körmenet, István király, új kenyér - íme legrégebbi nemzeti ünnepünk kalandjai, amit először augusztus 15-én tartottak meg.

Tovább a Dívány Címlapjára
  • Használtteszt: Mazda 6 CD150 Revolution - 2015.

Szabad-e dízel Mazdát venni?

A 6-os az egyik legélvezetesebben vezethető középkategóriás , ha jól választasz, használtan is szeretni fogod.

Tovább a Totalcar címlapjára

Bundesrepublik

A '60-es évek hippijei most

Panoráma a budai oldalon végighúzódó hegyvonulatokra, kellemes zöld környezet és mégis könnyen és gyorsan megközelíthető belváros. Bizony, akad ilyen hely.

Pécs a második legnagyobb egyetemvárosunk Debrecen után, népszerűsége pedig idén is töretlen. Rengeteg diák kezdi meg tanulmányait szeptembertől a dél-magyarországi nagyvárosban.

Tarantino filmjeiben szeretnek enni és inni, méghozzá bármi is legyen, ínyenchez méltó élvezettel. És általában ezek önmagukban is nagyon erős jelenetek.

Roman Polanski 86. születésnapja néhány nappal a felesége meggyilkolásáról szóló Volt egyszer egy... Hollywood hazai bemutatója utánra esik.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!