Koronavírus adatok

2022. jan. 24.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Timót, Xénia
-8 °C
-1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A házasság nem mindenkinek jön be, de azért a legtöbb esetben nem az esküvő napján válnak el.

  Azonban ennél az iraki párnál pontosan ez történt, ugyanis már az esküvőn akkora balhé tört ki, hogy el se jutottak a nászútig.

  A gond akkor kezdődött, amikor az újdonsült feleség, egy „provokatív” dalt játszott le a lagzin, ami nagyon nem tetszett a férj családjának.

  A dalszöveg nagyjából arról szólt, hogy a dal főszereplője egy domináns nő, akit nem lehet kontrollálni, a férfi pedig csak, és kizárólag az övé lehet, akit az őrületbe kerget, ha más lányokra nézne az utcán.

  Nem volt elég a dal, a feleség ezt megfejelte azzal, hogy táncolni is kezdett rá, ami végképp leverte a biztosítékot, olyannyira, hogy ott rögtön válás lett a vége.

  Azonban nem ez az első eset, hogy ez a dal véget vetett valaki házasságának.

  Tavaly történt, hogy egy muszlim férfi szintén a válás mellett döntött, miután feleségét erre a dalra látta táncolni – írja a News18.

 • Minden közösségi oldalán letiltotta a hozzászólásokat Kulcsár Edina. A magyar modell azután állította be így a profilját, hogy férjével, Szabó Andrással (Csutival) bejelentették: elválnak.

  A magyar szépségkirálynőnek nem kellett sok idő, hogy rátaláljon a szerelem, ugyanis válása bejentése után közösségi oldalán osztotta meg követőivel, hogy rátalált a szerelem. Kulcsár Edina a népszerű rapper, Varga Márk (G.w.M) oldalán találta meg a boldogságot.

  A modell arról is beszámolt közösségi oldalán, hogy megjelent az első videóklipje, amelyben arról énekel, hogyan érezte magát az elmúlt hónapokban, azonban a Youtube-csatornáján sem nyilváníthatja ki véleményét egyik követője sem. Ugyanez a beállítás a Facebook- és Instagram-oldalán is.

  Kulcsár Edina első videóklipje hétfő délután ötkor jelent meg. Szavazzon, és mondja el véléményét nálunk!

  Önnek tetszik Kulcsár Edina első videoklipje?

 • A Disney+-ra készülő Marvel-sorozat címe Secret Invasion lesz és elég nagy dobásnak ígérkezik.

  A sorozat munkálatait tavaly szeptemberben kezdték meg, azóta pedig többen is látták már a stáb tagjait Leeds és Halifax városában. A szereplőgárdához csatlakozott a Marvel-filmekből már jól ismert Samuel L. Jackson és Cobie Smulders, valamint új szereplőkként üdvözölhetjük Emilia Clarkot és Ben Mendelsohn-t is. Az IGN Hungary szerint valószínű, hogy a sztori egy része Oroszországhoz köthető, szemtanúk ugyanis több helyen láttak erre utaló jeleket a forgatás helyszínein.

  A történetről egyelőre nem sokat tudni, de a hatrészes sorozat várhatóan már idén elérhető lesz a Disney+-on.

 • Kulcsár edina.png

  Ahogy korábban már az Index is beszámolt róla, Kulcsár Edina énekesi babérokra szeretne törni, ebben pedig új párja is támogatja őt producerként.

  Nem kellett sokat várnunk az első saját dalra, ami alig néhány perce vált elérhetővé a legnagyobb videómegosztó portálon. Az Egyetlen szó című dalhoz fekete-fehér klip készült, amelyben van tűzzsonglőr, balett-táncos és szomorúan hintázó Kulcsár Edina is.

  Nem is szaporítanánk tovább a szót, íme Edina első dala: